Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σουάρεθ : «Καλή ευκαιρία με τον ΠΑΟΚ να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς»

Σουάρεθ : «Καλή ευκαιρία με τον ΠΑΟΚ να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς»

Σαν ευκαιρία για επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα βλέπει το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ ο αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης, Ντάνιελ Σουάρεθ.

Ο Ντάνιελ Σουάρεθ μίλησε στην κάμερα της NOVA ενόψει της αναμέτρησης του Αστέρα Τρίπολης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και τόνισε πως το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι μια ευκαιρία για θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ξέρουμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αυτό με τον ΠΑΟΚ, είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά θα μας δοθεί η ευκαιρία για να αλλάξουμε τα αποτελέσματα που έχουμε φέρει μέχρι τώρα.

Δεν υπάρχει καλύτερος αγώνας από αυτόν, για να αλλάξουμε ότι έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Σίγουρα θα είναι ένας δύσκολος αγώνας, αλλά είναι η ευκαιρία να μας να αλλάξουμε την δυναμική και την εικόνα μας στο πρωτάθλημα.

Με την Λαμία κάναμε ένα καλό παιχνίδι, δεν φέραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε βέβαια. Με τον Απόλλωνα από το πρώτο λεπτό φάνηκε ότι δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αυτή την ομάδα, κάπου… χαθήκαμε. Με την ΑΕΚ είχαμε και εμείς τις ευκαιρίες μας, θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε, θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει το ματς ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, που δυστυχώς δεν έγινε.

Ο στόχος είναι να βλέπουμε παιχνίδι με το παιχνίδι τι μπορούμε να κάνουμε. Είναι μια καλή ευκαιρία με τον ΠΑΟΚ να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς και η θέση θα κριθεί από τον αγώνα που θα κάνουμε τώρα και στο μέλλον».

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024