Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μάντσεστερ Σίτι – Φούλαμ 2-0 : Χωρίς να… ιδρώσει η Σίτι

Μάντσεστερ Σίτι – Φούλαμ 2-0 : Χωρίς να… ιδρώσει η Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι χωρίς να δυσκολευτεί καθόλου, νίκησε 2-0 τη Φούλαμ εντός έδρας και πλησίασε στην κορυφή της Premier League μια βδομάδα πριν το ντέρμπι του Μάντσεστερ.

Η Σίτι έκανε τη δουλειά της και μάλιστα χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα και χωρίς καν να ανεβάσει ρυθμό κέρδισε με 2-0 τη Φούλαμ και ανέβηκε στην τετράδα και στο -3 από την πρωτοπόρο, Τότεναμ.

Η Σίτι μπήκε με σκοπό να «καθαρίσει» το ματς από νωρίς και τα κατάφερε. Ο Στέρλινγκ αφού είδε τον Αρεόλα να τον σταματάει στο 5′, στο αμέσως επόμενο λεπτό πήρε ρεβάνς και εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Ντε Μπρόινε πλάσαρε στη γωνία στο τετ-α-τετ για το 1-0.

Στο 13’ ο Αρεολά έσωσε μετά από σουτ του Ντε Μπρόινε από δεξιά, ενώ στο 16’ μετά από γύρισμα του Κανσέλο από δεξιά ο Γκιντογκάν έκανε άστοχο σουτ λίγο έξω από την περιοχή. Όμως στο 25ο λεπτό ο Άντερσεν έκανε πέναλτι στον Στέρλινγκ και ο Ντε Μπρόινε το εκτέλεσε εύστοχα για το 2-0.

Στο 30’ ο Στόουνς παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ και στο 32’ ο Αρεολά είπε όχι σε σουτ του Στέρλινγκ, ο οποίος στο 44’ πάτησε περιοχή κι έκανε το σουτ που κόντραρε σε σώματα.

Στο 50’ οι Ντε Μπρόινε και Ζέσους άλλαξαν μέσα στην περιοχή της Φούλαμ και ο Βέλγος έκανε το σουτ που τράνταξε το δοκάρι του Αρεολά, ενώ στο 57’ μετά από κόρνερ των φιλοξενουμένων, οι «πολίτες» έφυγαν στην κόντρα, ο Μαχρέζ έβγαλε αριστερά στον Ντε Μπρόινε κι εκείνος βρέθηκε μόνος με τον Αρεολά αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει. Στο 70′ ένα σουτ του Ρούμπεν Ντίας πέρασε πάνω από το οριζόντιο, στην τελευταία ουσιαστική φάση του παιχνιδιού. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γκουαρδιόλα δεν πραγματοποίησε ούτε μία αλλαγή!

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Κανσέλο, Στόουνς, Μεντί, Ντίας, Γκιντογκάν, Ρόδρι, Ντε Μπρόινε, Στέρλινγκ, Μαχρέζ, Ζέσους.

Φούλαμ: Αρεολά, Άντερσεν, Άινα, Ανταρομπιόγο (68’ Ριντ), Ρόμπινσον, Ριντ, Ανγκισά, Λόφτους Τσικ (83’ Κέρνεϊ), Λούκμαν, Ντε Κόρδοβα Ρiντ (72’ Καμαρά), Καβαλέιρο.

Sports in

Συνάντησε τον Νεϊμάρ ο Τσιτσιπάς

Συνάντηση αστέρων ανάμεσα σε Στέφανο Τσιτσιπά, Ντέιβιντ Μπέκαμ και Νεϊμάρ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024