Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέτσας κατά ΣΥΡΙΖΑ για ΕΛΣΤΑΤ - Το μόνο που «κατέρρευσε» είναι το αφήγημα Τσίπρα για δήθεν «ύφεση Μητσοτάκη»

Πέτσας κατά ΣΥΡΙΖΑ για ΕΛΣΤΑΤ – Το μόνο που «κατέρρευσε» είναι το αφήγημα Τσίπρα για δήθεν «ύφεση Μητσοτάκη»

«Ο κ. Τσίπρας έλεγε μόλις προχθές, στο Συνέδριο του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, πως «η Ελλάδα ήταν η μοναδική χώρα της ΕΕ που συνάντησε την ύφεση πριν τη συναντήσει η πανδημία» τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

«Το μόνο που «κατέρρευσε» είναι το αφήγημα του κ. Τσίπρα για δήθεν ύφεση Μητσοτάκη» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας με φόντο τα όσα ανέφερε ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

«Ο κ. Τσίπρας έλεγε μόλις προχθές, στο Συνέδριο του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, πως «η Ελλάδα ήταν η μοναδική χώρα της ΕΕ που συνάντησε την ύφεση πριν τη συναντήσει η πανδημία».

Σήμερα διαψεύδεται, καθώς η ΕΛΤΑΤ επιβεβαίωσε ότι μέχρι και το 1ο τρίμηνο του 2020 η οικονομία αναπτυσσόταν (+0,4%), ενώ αντίθετα η ευρωζώνη ήταν ήδη σε ύφεση (-3,7%). Και μετά ήρθε η πανδημία. Παντού, σε όλο τον κόσμο. Ο μόνος που κάνει πως δεν το βλέπει – επιβεβαιώνοντας ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου – είναι ο κ. Τσίπρας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με τις ανακοινώσεις του φαίνεται να παρακαλάει, όπως πάντα, ακόμη και στην πανδημία, για κρίση και πόνο μήπως και αντλήσει κάποια μικροπολιτικά οφέλη. Έτσι και τώρα, παρακαλάει για πιο βαθιά ύφεση και αναδεικνύει την πρόβλεψη του ΟΟΣΑ (+0,9%), αντί θετικότερων προβλέψεων άλλων διεθνών οργανισμών, όπως της Κομισιόν (+5,0%) και του Δ.Ν.Τ. (+5,7%) για το 2021».

Η Κυβέρνηση, καταλήγει ο κ. Πέτσας, συνεχίζει το έργο της, στηρίζοντας νοικοκυριά και επιχειρήσεις που πλήττονται από την πανδημία, για να βγούμε όλοι μαζί, όρθιοι και από αυτή την κρίση.

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024