Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
SNIK : «Βασιλιάς» στο Spotify με το «Millionaire»

SNIK : «Βασιλιάς» στο Spotify με το «Millionaire»

O δημοφιλής ράπερ SNIK στέφθηκε «βασιλιάς» του Spotify στην Ελλάδα για το 2020.

Είναι ο άνθρωπος για τον οποίο μιλούν σήμερα όλοι. Από τα απίστευτα view στο YouTube, μέχρι τη σχέση του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο πιο επιδραστικός έλληνας ράπερ, o SNIK κατέκτησε ακόμα έναν τίτλο, αυτό του «βασιλιά» του Spotify στην Ελλάδα για το 2020.

View this post on Instagram

A post shared by SNIK (@snikthehustla)

View this post on Instagram

A post shared by SNIK (@snikthehustla)

Ο SNIK «τερμάτισε» πρώτος στη μουσική πλατφόρμα, γεγονός που ανακοινώθηκε από το Spotify μέσω της επίσημης editorial λίστας του «Top Artists Greece 2020», στην οποία συναντάμε τον Snik τόσο στο εξώφυλλο της playlist όσο και στην αρχή της με το single «Millionaire».

Το συγκεκριμένο κομμάτι ήταν αυτό που παίχτηκε περισσότερο από τους χρήστες της πλατφόρμας, με πάνω από 4.000.000 streams, και συμπεριλαμβάνεται στον δίσκο «TOPBOY», που κυκλοφορεί από τη Minos EMI, A Universal, του οποίου τα τραγούδια έχουν ξεπεράσει ως σήμερα τον σαρωτικό αριθμό των 42.000.000 streams.

Συνολικά, πάνω από 1.400.000 ακροατές άκουσαν τραγούδια του Snik το 2020.

Σε συνέντευξή του στο Down Town ο SNIK μιλώντας για την επιτυχία του αλλά και για τους haters του έχει δηλώσει:

«Στο trap και στο rap game, είμαι ο πρώτος που το έκανε όλο αυτό στην Ελλάδα και ο πρώτος που έφαγε τόσο hate. Κάποιος άλλος θα μπορούσε να λυγίσει. Και εγώ έχω φτάσει σε αυτό το σημείο, να λέω: Αφού τρως τόσο μίσος, μήπως να τα παρατήσεις; Απλά, επειδή είμαι αντιδραστικό άτομο, δεν το άφησα. Αν μου πεις άσπρο, θα σου πω μαύρο. Οπότε, δούλεψε υπέρ μου τελικά όλο αυτό. Πριν από μένα, το rap ήταν πλατεία, μπίρες, πολιτικά, και εγώ ήρθα και σου είπα για καλή ζωή, για γκόμενες, για αλκοόλ. Ήταν κάτι φρέσκο για την Ελλάδα, οπότε με έπιασαν όλοι από τα μούτρα. Δεν είχα το mentality του Έλληνα. Έζησα όπως σου είπα κάποια χρόνια στο Λονδίνο, ασχολούμαι πολύ με τη μόδα, ψωνίζω περίεργα πράγματα. Οπότε, όταν ήρθα στην Ελλάδα και το ξεκίνησα όλο αυτό, με έβλεπαν σαν εξωγήινο».

View this post on Instagram

A post shared by SNIK (@snikthehustla)

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024