Ακρόπολη : Φωτογραφίες του νέου ανελκυστήρα για ΑμεΑ
«Σήμερα η Ακρόπολη λάμπει πιο φωτεινή από ποτέ αλλά και πιο προσβάσιμη από ποτέ», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν πραγματοποιήσει την πρώτη διαδρομή με τον ανελκυστήρα.
Εγκαινιάστηκε σήμερα το πρωί στην Ακρόπολη, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο ανελκυστήρας που θα επιτρέπει την πρόσβαση στους συνανθρώπους μας με κινητικά προβλήματα στον Ιερό Βράχο.
«Σήμερα η Ακρόπολη λάμπει πιο φωτεινή από ποτέ αλλά και πιο προσβάσιμη από ποτέ», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν πραγματοποιήσει την πρώτη διαδρομή με τον ανελκυστήρα.
«Σήμερα 3 Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα για τα Άτομα με Αναπηρία, εγκαινιάζουμε τον νέο ανελκυστήρα αλλά και τις διαδρομές οι οποίες έχουν σχεδιαστεί με πολύ μεγάλη φροντίδα προκειμένου να καταστήσουμε την Ακρόπολη προσβάσιμη σε όλες και σε όλους».

- Ρωσία: Τουλάχιστον ένας νεκρός στο Ροστόφ από ουκρανική επίθεση – Πυρκαγιά σε πλοίο στην Αζοφική θάλασσα
- Τραγωδία στο Περού: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 60 τραυματίες σε συγκέντρωση οπαδών της Αλιάντζα Λίμα (vids)
- Μετρό: Προς τον Σταθμό Δικαστήρια ο «μετροπόντικας» της γραμμής 4 – Πέρασε την Κυψέλη
- Πολιτικός σεισμός μετά τις νέες δικογραφίες για ΟΠΕΚΕΠΕ – «Πυρά» της αντιπολίτευσης κατά κυβέρνησης
- Ειδική έρευνα από το ΝΒΑ για τον Αντετοκούνμπο και τη μη συμμετοχή του στους αγώνες των Μπακς
- Η Ένωση Εισαγγελέων καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι του Ισίδωρου Ντογιάκου
- Τι είναι η σεισμική τράπεζα που θα εγκατασταθεί στη Σαντορίνη
- OnlyFans: Τι θα κάνει μια φιλάνθρωπος μητέρα τεσσάρων παιδιών με την «πορνομηχανή» των 7 δισ;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/enq-1998-sqq-CriDQFQ-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442