Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζόλης : «Να μπούμε δυνατά από την αρχή του ματς»

Τζόλης : «Να μπούμε δυνατά από την αρχή του ματς»

Ο Χρήστος Τζόλης μίλησε για την αναμέτρηση με την Ομόνοια και το τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται αύριο (3/12) από την Ομόνοια για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, με τον Χρήστο Τζόλη να δίνει το σύνθημα για τη νίκη-πρόκριση.

Ο νεαρός παίκτης του ΠΑΟΚ μίλησε στη συνέντευξη τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τους Κύπριους, υπογραμμίζοντας πως οι «ασπρόμαυροι» θα πρέπει να μπουν δυνατά από τα πρώτα λεπτά του ματς.

«Δεν θα έλεγα πως είναι το πιο κρίσιμο ματς, για μας κάθε ματς είναι το ίδιο. Σίγουρα θα πρέπει να κερδίσουμε για να προκριθούμε, που είναι ο κύριος στόχος μας μαζί με το πρωτάθλημα», ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο νεαρός μεσοεπιθετικός.

Για το αν ο ΠΑΟΚ αδίκησε τον εαυτό του στο πρώτο ματς και τι άλλαξε από τότε απάντησε: «Δεν αδικήσαμε τον εαυτό μας, δεν παίξαμε όμως τόσο καλά για να κερδίσουμε. Σίγουρα έχουμε αλλάξει πολλά πράγματα από τότε, ακόμη αλλάζουμε στις προπονήσεις κι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε».

Σχετικά με το τι πρέπει να αλλάξει ο ΠΑΟΚ σε σχέση με το ματς της Τούμπας, τόνισε: «Πρέπει να μπούμε πιο δυνατά στην αρχή του παιχνιδιού, κάτι που δεν κάναμε στο παιχνίδι της Τούμπας, όταν δεχτήκαμε γκολ και κυνηγούσαμε το σκορ».

Για τη συνεργασία με τον Πάμπλο Γκαρσία, που τον είχε και στην Κ19, είπε: «Το κλίμα για μας τους μικρούς είναι πιο καλό και οικογενειακό, γιατί είχαμε τους προπονητές και στην Κ19, αλλά δεν παύει οι στόχοι και οι απαιτήσεις να είναι ίδιες για όλους».

Σε ερώτηση για το αν περίμενε να καθιερωθεί τόσο γρήγορα στον ΠΑΟΚ, απάντησε: «Αν έλεγα πως το περίμενα θα ήταν ψέματα. Κάθε μικρός που είναι στην ακαδημία ονειρεύομαι να παίξει στην πρώτη ομάδα. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα για μένα και χαίρομαι που αγωνίζομαι. Χαίρομαι που βοηθώ την ομάδα μου και διακρίνομαι μέσα από αυτή».

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024