Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ζιρού διέλυσε την Σεβίλλη (4-0)

Ο Ζιρού διέλυσε την Σεβίλλη (4-0)

Ο Ολιβιέ Ζιρού σκόραρε κατά ριπάς και οι «μπλε» και διέλυσαν τους Σεβιγιάνους, εξασφαλίζοντας την πρώτη θέση.

Τυπική διαδικασία θα είναι η έκτη αγωνιστική για τον πέμπτο όμιλο του Champions League, μετά τα αποτελέσματα της Τετάρτης (2/12)… Η κατάταξη διαμορφώθηκε οριστικά και αμετάκλητα και τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει…

Μετά την κατοχύρωση της τρίτης θέσης από την Κράσνονταρ και την παραμονή της Ρεν στην τελευταία θέση, η Τσέλσι εξασφάλισε την κορυφή επικρατώντας 4-0 της Σεβίλλης στο «Σάντσεθ Πιθχουάν».

Η Τσέλσι έχει 13 βαθμούς, 3 περισσότερους από τη δεύτερη Σεβίλλη που έχει 10 και μαζί θα προκριθούν στους «16» του Champions League.

Όμως, λόγω του 0-0 στο Λονδίνο, η Τσέλσι υπερτερεί στην ισοβαθμία και δεν πρόκειται να χάσει την πρώτη θέση, ότι και να γίνει στο φινάλε των ομίλων.

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής ήταν ο Ολιβιέ Ζιρού. Ο Γάλλος στράικερ πέτυχε καρέ τερμάτων και οδήγησε την Τσέλσι στον θρίαμβο. Μία καταπληκτική επίδοση που επιτεύχθηκε από τον τρίτο στην ιεραρχία στράικερ του «μπλε» ρόστερ…

Ο Ζιρού άνοιξε το σκορ στο 8’ με πλασέ, ενώ με τον ίδιο τρόπο διαμόρφωσε το 0-2 στο 54’. Στο 74’ ο 34χρονος επιθετικός άλλαξε ρεπορτόριο, σκοράροντας με κεφαλιά το 0-3 και έκλεισε το… λογαριασμό στο 82’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο ίδιος σε μαρκάρισμα του 82’.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Αλφόνσο Παστόρ, Σέρχι Γκόμεθ, Ρεκίκ, Γκουντέλι, Ντιέγκο Κάρλος, Νάβας (60’ Κουντέ), Ράκιτιτς (75’ Τόρες), Βάσκες (65’ Μουνίρ), Ιντρίσι (60’ Οκάμπος), Όσκαρ Ροντρίγκες (60’ Χορδάν), Εν Νεσιρί

ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Ρίντιγκερ, Κρίστενσεν, Έμερσον, Χάντσον Οντόι, Ζορζίνιο (85’ Γκίλμουρ), Αθπιλικουέτα, Κόβατσιτς (66’ Μάουντ), Χάβερτς (66’ Ζιγές), Πούλισικ (66’ Καντέ), Ζιρού (85’ Βέρνερ).

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024