Στα περσινά στάνταρ συνεχίζει τη φετινή σεζόν η Μπάγερν, καθώς βρίσκεται ήδη στην κορυφή της Bundsliga, ενώ έχει «κλειδώσει» από την 4η αγωνιστική των ομίλων την πρόκριση στους «16» του Champions League. Μπορεί να μην έχουμε φτάσει ούτε στα μισά της φετινής αγωνιστικής περιόδου, ωστόσο οι Βαυαροί κάνουν ήδη τα πλάνα τους για την ερχόμενη.
Σύμφωνα με την έγκυρη BILD, οι πρωταθλητές Ευρώπης και Γερμανίας, έχουν στα «ραντάρ» τους τον αμυντικό μέσο της Γκλάντμπαχ, Ντένις Ζακάρια. Ο Ελβετός των «πουλαριών» έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του, με τον Χάνσι Φλικ να τον έχει θέσει ψηλά στη μεταγραφική λίστα της επόμενης σεζόν.
Το περασμένο καλοκαίρι το όνομα του 24χρονου είχε ακουστεί έντονα στην Premier League, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής παρέμεινε στην Γκλάντμπαχ και την Bundesliga.
Η ΑΕΚ φιλοξενεί απόψε (16/4, 22:00) τη Ράγιο Βαγιεκάνο με στόχο την ανατροπή του 3-0 του πρώτου ματς και την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League.
Μετά τους άνδρες σειρά παίρνουν οι γυναίκες και από 1-6 Μαΐου, στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες του προκριματικού Τουρνουά World Cup Υδατοσφαίρισης Γυναικών (Division 1).