Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γίναμε... Αγγλία στην Ριζούπολη (3-3)

Γίναμε… Αγγλία στην Ριζούπολη (3-3)

Ο Απόλλωνας προηγήθηκε 3-0, αλλά ο ΝΠΣ Βόλος με… αγγλική ανατροπή έφυγε με τον βαθμό από το «Γ. Καμάρας» ισοφαρίζοντας σε 3-3

Συνθήκες… Αγγλίας θύμισε το αποψινό παιχνίδι στο «Γεώργιος Καμάρας»! Απόλλων Σμύρνης και ΝΠΣ Βόλος έπαιξαν για το θέαμα και μετά από ένα εντυπωσιακό ματς, με… αγγλική ανατροπή, αναδείχτηκαν ισόπαλοι 3-3!

Ο Απόλλων είχε περισσότερη ανάγκη το «τρίποντο» και φάνηκε ότι θα το κατακτήσει… Προηγήθηκε με 3-0 στο 55′ και όλα έμοιαζαν υπέρ του. Μάλιστα, τα τρία γκολ επιτέθηκαν ουσιαστικά σε διάστημα μικρότερου του ενός τετάρτου…

Ο Τσιλούλης άνοιξε το σκορ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, ο Ντομίνγκεζ διαμόρφωσε το 2-0 στο 48′ και ο Μπετινέλι σκόραρε το 3-0 στο 55′! Όλα συνέκλιναν υπέρ ενός θριάμβου της «ελαφράς ταξιαρχίας»!

Όμως, η… αρμάδα του Αχιλλέα Μπέου δεν είχε πει την τελευταία λέξη της! Υπό του βλέμμα του προέδρου της και Δημάρχου Βόλου, έκανε την… αγγλικά ανατροπή! Μέσα σε 32 λεπτά, ισοφάρισε σε 3-3!

Ο Δουβίκας έδωσε το έναυσμα για την αντεπίθεση στο 60′, ο Μπαρτόλο σημείωσε το 3-2 στο 79′ και ο Κολόμπο έκανε το ολικό come back στο 92’… Σε μία εξέλιξη που δεν την περίμενε κανείς…

Στο 36′ με το ματς στο 0-0, ο Περέα βρήκε τη μπάλα στην περιοχή, αυτή χτύπησε στο χέρι του Κολ αλλά ο Κουτσιαύτης έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Ούτε και από το VAR του είπαν κάτι διαφορετικό, οπότε το χέρι θεωρήθηκε ακούσιο.

Το VAR είχε την τιμητική του στο παιχνίδι, αφού μετά τη μη υπόδειξη πέναλτι, έκρινε το 1-0. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου, ο Τσιλούλης σκόραρε από κοντινή απόσταση και ο Κουτσιαύτης αφού μίλησε με το VAR, μέτρησε το γκολ.

Στο 48′ ο Ιωαννίδης έκανε κεφαλιά μετά από κόρνερ, ο Φεράρι πρόλαβε στη γραμμή, αλλά ο Ντομίνγκες που καραδοκούσε, με προβολή διαμόρφωσε το 2-0.

Στο 54′ ο Δημόπουλος ανέτρεψε τον Μπεντινέλι στην περιοχή και ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι… Ο Μπεντινέλι ανέλαβε και την εκτέλεση, ο Γκαραβέλης απόκρουσε αλλά στην επαναφορά ο Βραζιλιάνος σκόραρε.

Όλα συνέκλιναν υπέρ ενός θριάμβου της «ελαφράς ταξιαρχίας»!

Όμως, η… αρμάδα του Αχιλλέα Μπέου δεν είχε πει την τελευταία λέξη της! Υπό του βλέμμα του προέδρου της και Δημάρχου Βόλου, έκανε την… αγγλικά ανατροπή! Μέσα σε 32 λεπτά, ισοφάρισε σε 3-3!

Στο 60′ ο Φεράρι έκανε τη σέντρα και ο Δουβίκας με κοντινή κεφαλιά μείωσε το σκορ. Η αντεπίθεση συνεχίστηκε στο 79′ με τον Μπαρτόλο, ο οποίος βρέθηκε στην περιοχή και «εκτέλεσε» τον Βέρχουλστ με δυνατό σουτ. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 92′, όταν ο Ουάρντα σημάδεψε με σέντρα τον Κολόμπο και αυτός… μόνος στην περιοχή του Απόλλωνα ισοφάρισε…

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Βέρχουλστ, Ντομίνγκεζ, Λισγάρας, Μπρούσιτς, Μπαξεβανίδης, Χουχούμης (75’ Φερνάντεθ), Φατιόν, Κολ (75’ Τσαμπούρης), Τσιλούλης (59’ Σλίβκα), Μπεντινέλι (83’ Μουνιέ), Ιωαννίδης.

ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Γκαραβέλης, Φεράρι, Δημόπουλος, Κολόμπο, Μήτογλου (50’ Νίνης), Κιάκος (50’ Γέντρισεκ), Ριένστρα, Ουάρντα, Μαρτίνες (70’ Mπαρτόλο), Περέα, Δουβίκας.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024