Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ζαγαρίτης : «Θέλω να μένω προσγειωμένος»

Ζαγαρίτης : «Θέλω να μένω προσγειωμένος»

Ο Βασίλης Ζαγαρίτης μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Παναιτωλικό, το ντέρμπι με την ΑΕΚ που έρχεται αλλά και για τη δική του απόδοση.

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο Βασίλης Ζαγαρίτης μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη δική του απόδοση.

Αναλυτικά:

Για την ευκαιρία που έχασε: «Όταν βρίσκεσαι στη φάση πρέπει να κάνεις γκολ, η αλήθεια είναι ότι έχασα δυνάμεις με την κούρσα μέχρι να φτάσω περιοχή. Είναι ωραίο να τελειώνουν αυτές οι φάσεις με γκολ».

Για την προσωπική του απόδοση: «Πρέπει να παραμένω σταθερός, να παίρνω παιχνίδια».

Για το προσεχές ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Πρέπει να χτυπήσουμε το ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπως κάναμε στο δεύτερο μέρος με τον Ολυμπιακό».

Για τη «σβηστή» νίκη: «Τίποτα δεν έρχεται σβηστά, δε σκεφτόμασταν την ΑΕΚ. Στο δεύτερο διαχειριστήκαμε καλύτερα τον αγώνα».

Για τον Βιγιαφάνες: «Μ’ αρέσει να έχω όλη την πλευρά, ο Βιγιαφάνες μπορεί να κάνει τη διαφορά και χαιρόμαστε που τον έχουμε πάλι μαζί μας».

Για τα καλά που ακούγονται για εκείνον: «Θέλω το κεφάλι μου να είναι στο γήπεδο, δε διαβάζω τα καλά λόγια που λένε για μένα θέλω να μένω προσγειωμένος».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024