Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Serie A : Μπορεί και χωρίς Ζλάταν η Μίλαν, βαθμολογική ανάσα για Μπολόνια

Serie A : Μπορεί και χωρίς Ζλάταν η Μίλαν, βαθμολογική ανάσα για Μπολόνια

Η Μίλαν πήρε την εντός έδρας νίκη με 2-0 επί της Φιορεντίνα και η Μπολόνια επικράτησε εντός έδρας με 1-0 της Κροτόνε για την 9η αγωνιστική της Serie A.

Η Μίλαν νίκησε στο «Σαν Σίρο» με 2-0 τη Φιορεντίνα χωρίς τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας. Επίσης η Μπολόνια ανάσανε βαθμολογικά κερδίζοντας εντός έδρας με 1-0 την Κροτόνε για την 9η αγωνιστική της Serie A.

Μίλαν-Φιορεντίνα 2-0

Η Μίλαν δεν είχε τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στην αποστολή αλλά έδειξε στο «Σαν Σίρο» ότι μπορεί και χωρίς αυτόν κόντρα στη Φιορεντίνα. Στο 17ο λεπτό του αγώνα, ύστερα από κόρνερ, ο Κέσι πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Ρομανιόλι με δεύτερη άνοιξε το σκορ για τους «ροσονέρι».

Στο 21′ οι «βιόλα» είχαν δοκάρι με τον Βλάχοβιτς και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σαλεμέκερς κέρδισε πέναλτι από τον Πετσέλα. Ο Κέσι ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και διαμόρφωσε το 2-0 για τους γηπεδούχους. Στο 37′ η ομάδα του Πιόλι κέρδισε κι άλλο πέναλτι με τον Κεσί να εκτελεί και τον Ντραγκόφσκι να αποκρούει αυτή τη φορά. Ως εκ τούτου, το 2-0 έμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

ΜΙΛΑΝ: Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Κίερ, Ρομανιόλι, Ερνάντες, Κέσι, Σαλεμέκερς (92′ Νταλότ), Τονάλι (82′ Χάουγκε), Τσαλχάνογλου, Ρέμπιτς, Ντίας (75′ Κρούνιτς)

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Ντραγκόφσκι, Πετσέλα, Μιλένκοβιτς, Πουλγκάρ, Κάσερες (60′ Λιρόλα), Μπιράγκι, Καστροβίλι (77′ Βαλέρο), Καγιεχόν (46′ Μποναβεντούρα), Αμραμπάτ, Ριμπερί (68′ Κουτρόνε), Βλάχοβιτς (77′ Κουαμέ)

Μπολόνια-Κροτόνε 1-0

Σημαντικό τρίποντο πήρε η Μπολόνια στο «Ρενάτο Νταλ’ Άρα» κόντρα στην Κροτόνε. Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση μπήκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου. Ο Κόρντατζ έκανε μεγάλη επέμβαση στην κεφαλιά του Σανσόνε. Στην επαναφορά ο Παλάσιο βρήκε το δοκάρι και ο Σοριάνο με κεφαλιά έκανε το 1-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σκορούπσκι, Ντανίλο, Ντε Σιλβέστρι, Τομιγιάσου, Χίκεϊ, Σβάνμπεργκ (75′ Ντομίνγκες), Σοριάνο, Σκούτεν, Ορσολίνι (18′ Σανσόνε), Μπάροου (87′ Βινιάτο), Παλάσιο

ΚΡΟΤΟΝΕ: Κόρντατζ, Λουπέρτο, Μαρόνε (46′ Κουόμο), Μαγκαγιάν (59′ Γκόλεμιτς), Ρέκα (79′ Κροτσιάτα), Βούλιτς (59′ Ντράγκους), Πετριτσιόνε, Μολίνα, Μεσίας, Σίμι

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024