Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο βολεϊμπολίστας της Λαμίας, συμφωνεί με τον Γκαρσία

Ο βολεϊμπολίστας της Λαμίας, συμφωνεί με τον Γκαρσία

Μετά το βόλεϊ που έπαιξε στο ΔΑΚ Λαμίας τον Δεκέμβριο του 2018, ο Βιεϊρίνια έκανε άλλη μία… «εξυγιαντική» δήλωση στο ίδιο γήπεδο.

Το ΔΑΚ Λαμίας είναι ένα ιδιαίτερο γήπεδο για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια… Ένα μέρος που του ξυπνά έντονες αναμνήσεις. Εκεί ανακάλυψε ο Πορτογάλος την κλίση του σε ένα άλλο άθλημα, εκτός του ποδοσφαίρου: το βόλεϊ!

Στις 3 Δεκεμβρίου του 2018, ο Βιεϊρίνια είχε κάνει χέρι σε σέντρα του Επστάιν, αλλά τότε ο διαιτητής Τσαμούρης είχε… κλείσει τα μάτια και είχε δείξει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Σήμερα, στο ίδιο γήπεδο, ο Βιεϊρίνια απέδειξε γιατί ο ΠΑΟΚ δικαίως του ανανέωσε το συμβόλαιο, έστω και στο και πέντε. Όχι μόνο για να βοηθάει εκτός γηπέδου, αλλά και για να παίρνει μέρος στην … επικοινωνιακή καταιγίδα εκτός.

Διότι ο «ασπρόμαυρος» οργανισμός προσπαθεί να κάνει τη… νύχτα μέρα. Αφού έβαλαν τον φτηνό Γκαρσία στη θέση του ακριβού Άμπελ χωρίς ο Ουρουγουανός να έχει το ανάλογο δίπλωμα, τώρα προσπαθούν να πείσουν ότι οι άλλοι… παίζουν φιλικά. Και όχι οι ομάδες των οποίοι οι ιδιοκτήτες, έχουν ανιψιούς οι οποίοι αγοράζουν άλλες ομάδες…

Σε αυτό το γήπεδο λοιπόν, ένα… γήπεδο σήμα κατατεθέν της «εξυγίανσης», ο Βιεϊρίνια έδωσε το δικό του σόου, λέγοντας ότι οι πιο πολλοί αντίπαλοι τα δίνουν όλα με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βιεϊρίνια στη Nova:

Για το γκολ που πέτυχε: «Το συναίσθημα του να σκοράρεις παραμένει ίδιο. Είμαι ευχαριστημένος και για το γκολ και για τη νίκη της ομάδας. Αισθάνομαι καλά. Ήμουν μεγάλο διάστημα εκτός δράσης, αλλά είμαι ικανοποιημένος πλέον, αλλά χρειάζομαι και άλλη δουλειά».

Για την έλευση του Γκαρσία: «Θέλουμε χρόνο για να καταλάβουμε τι θέλει. Βελτιωνόμαστε όμως παιχνίδι με το παιχνίδι. Έχει αλλάξει το σύστημα της ομάδας. Θέλει να δίνουμε το 100% και εμείς θα το κάνουμε αυτό».

Για όσα είπε ο Γκαρσία για τα «φιλικά» που παίζουν οι άλλες ομάδες: «Το αισθανόμαστε στα παιχνίδια μας εδώ και καιρό. Με τον ΠΑΟΚ πάντα οι αντίπαλοι δίνουν το κάτι παραπάνω. Συνεχίζουμε την πορεία μας. Με νίκες για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το πρωτάθλημα: «Θα είναι μάχη μέχρι το τέλος. Τώρα ακολουθεί το ματς της Πέμπτης με την Ομόνοια και μετά θα σκεφτούμε ξανά τα παιχνίδια του πρωταθλήματος που θέλουμε να το κατακτήσουμε».

Sports in

LIVE: Μπάγερν – Άρσεναλ

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπάγερν - Άρσεναλ για το Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024