Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έγραψε ιστορία ο ΠΑΟΚ: Μόνο μια αποβολή δώρο απο την Εξυγίανση (0-2)

Έγραψε ιστορία ο ΠΑΟΚ: Μόνο μια αποβολή δώρο απο την Εξυγίανση (0-2)

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, ο ΠΑΟΚ πέρασε (0-2) από το ΔΑΚ. Με γκολ των Τζόλη και Βιεϊρίνια, οι «ασπρόμαυροι» επικράτησαν της Λαμίας και ανέβηκαν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο ΠΑΟΚ έδωσε συνέχεια στην… παράδοση, φεύγοντας από το ΔΑΚ με τους τρεις πόντους στις αποσκευές του.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, επικράτησε (0-2) της Λαμίας και ανέβηκε στη δεύτερη θέση του ελληνικού πρωταθλήματος με 21 πόντους. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι παραμένουν στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα.

Με το τρίποντο στο ΔΑΚ, οι «ασπρόμαυροι» έχουν πλέον το απόλυτο (7/7) στις αναμετρήσεις τους με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Ο Τζόλης άνοιξε το δρόμο για την εύκολη επικράτηση της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία, με τον νεαρό παίκτη να σκοράρει στο 12ο λεπτό.

Οι παίκτες της Λαμίας δεν απείλησαν ιδιαίτερα τους «ασπρόμαυρους», με τον Βιεϊρίνια, να κλειδώνει τη νίκη για τον ΠΑΟΚ στο 64ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση φάουλ.

Το ματς

Ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο του αγώνα από τα πρώτα λεπτά και στην πρώτη του ευκαιρία, κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Στο 12ο λεπτό, ο Ελ Καντουρί έβγαλε φοβερή μπαλιά στον Ουαγκέ, ο Σενεγαλέζος αμυντικός πάτησε περιοχή, έκανε την κατάλληλη στιγμή το γύρισμα, με τον Τζόλη να πλασάρει από κοντά για το 0-1 της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία.

Στο 21΄, ήρθε η επόμενη ευκαιρία των «ασπρόμαυρων». Ο Τζόλης σούταρε από τη γωνιά της μεγάλης περιοχής, με τη μπάλα να περνάει δίπλα από την εστία του Επασί.

Η Λαμία ανέβασε την απόδοση της, έχοντας δύο καλές στιγμές σε ένα λεπτό. Στο 24΄, ο Ντέλετιτς έκανε το σουτ, με τη μπάλα να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των «ασπρόμαυρων». Ενώ, στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Τσούκαλος έκανε την κεφαλιά, με τον Πασχαλάκη να μπλοκάρει με εντυπωσιακό τρόπο.

Στο 29΄, ο Μουργκ προσπάθησε να απειλήσει την εστία των γηπεδούχων, με τον Επασί να τον προλαβαίνει σωτήρια.

Στο 40΄, ο Πασχαλάκης έχασε τη μπάλα μετά από εκτέλεση φάουλ της Λαμίας, με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να απομακρύνουν τη μπάλα, πριν γίνει επικίνδυνη η φάση για την «ασπρόμαυρη» εστία.

Έτσι, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, όντας μπροστά στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «ασπρόμαυροι» μπήκαν και πάλι δυνατά, χάνοντας τεράστια ευκαιρία για να διπλασιάσουν τα δίχτυα τους. Στο 54ο λεπτό, οι παίκτες του ΠΑΟΚ κυκλοφόρησαν ωραία τη μπάλα, με τον Μουργκ να κάνει το γύρισμα και τον Τζόλη να αστοχεί από πλεονεκτική θέση!

Ο ΠΑΟΚ πίεσε για δεύτερο γκολ και δικαιώθηκε. Στο 59ο λεπτό, ο Βιεϊρίνια πέρασε στο γήπεδο και στο 64΄ έγραψε το 0-2. Ο Σφιντέρσκι κέρδισε φάουλ σε καλή θέση, με τον Πορτογάλο παίκτη να αναλαμβάνει την εκτέλεση, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Επασί. Ένα τέρμα που πανηγυρίστηκε έξαλλα από τον Βιεϊρίνια, με τον 34χρονο να τρέχει προς το μέρος του Πάμπλο Γκαρσία.

Στο 76΄, η Λαμία έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ξαναμπεί στο ματς. Ο Βασιλόγιαννης πάτησε στην «ασπρόμαυρη» περιοχή, με το σουτ του να φεύγει άουτ.

Δύο λεπτά μετά, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Αουγκούστο.

Το ματς… έσβησε στα επόμενα λεπτά, με τον ΠΑΟΚ να φεύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024