Στην επαρχία τα περιστατικά των επονομαζόμενων «κορονοπάρτι» αυξάνονται.

Πριν ακόμα μπει ο Δεκέμβριος των γιορτών φαίνεται πως κάποιοι ακόμα δεν έχουν συνειδητοποιήσει το κρίσιμο των καταστάσεων και του πόσο οριακά στέκεται το σύστημα υγείας με τις περισσότερες από τις ΜΕΘ και ΜΑΦ γεμάτες.

Και ενώ στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη το ιικό φορτίο που μελετάται μέσα από τα λήμματα δείχνει σαφή βελτίωση την τελευταία εβδομάδα, στην επαρχία τα περιστατικά των επονομαζόμενων «κορονοπάρτι» αυξάνονται.

Η διαπίστωση του καθηγητή μικροβιολογίας Άλκη Βατόπουλου πως στην επαρχία δεν υπάρχει πλήρης συνειδητοποίηση της κατάστασης και συνεχίζονται τα παραβατικά περιστατικά επιβεβαιώθηκε καθώς σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστη στο eVima.gr χθες το βράδυ νεαρή στο Αλιβέρι Εύβοιας διοργάνωσε «κορονοπάρτι» με 10 άτομα τουλάχιστον.

Πιο συγκεκριμένα, αναγνώστης αναφέρει στο evima.gr: «Από νωρίς χθες το απόγευμα υπήρχε έντονη κινητικότητα σε γειτονικό σπίτι πάνω από 10 άτομα εισήλθαν μέσα στην οικία, όπου διοργάνωσε πάρτυ γενεθλίων νεαρή κοπέλα, μετά από κάποια ώρα η μουσική ήταν στο τέρμα.

Διασκέδαζαν όλοι μαζί χωρίς να φορούν μάσκες ή να τηρούν τα μέτρα προστασίας. Στην επαρχία ανησυχούμε με την κατάσταση που επικρατεί σε όλη την Ελλάδα το μόνο που ζητάμε από τους νέους είναι να είναι πιο προσεκτικοί και να τηρούν τα μέτρα.

Όλοι έχουμε δικούς μας ανθρώπους που βρίσκονται σε ευπαθείς ομάδες, οι ΜΕΘ του νοσοκομείου Χαλκίδας έχουν είδη γεμίσει τι θα γίνει αν κάποιος δικός άνθρωπος χρειαστεί νοσήλια. Σας παρακαλώ πολύ δείξτε κατανόηση και προσέξτε για όσο ακόμα κρατήσει όλο αυτό που περνάμε».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr