Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Φέτος η Black Friday 2020 ντύνεται στα λευκά!

Φέτος η Black Friday 2020 ντύνεται στα λευκά!

Το Black Friday συνεχίζεται. Δύο ημέρες ακόμα για να προλάβεις

Όχι δεν χιόνισε (μακάρι δηλαδή, αλλά είναι λίγο νωρίς), απλά στο ηλεκτρονικό κατάστημα MediaMarkt μπορείς να βρεις για δύο μέρες ακόμα εκπληκτικές Black Friday προσφορές και σε λευκές συσκευές. Ενώ συνήθως ο περισσότερος κόσμος ασχολείται με ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά και υπολογιστές, η περίοδος της Black Friday είναι η κατάλληλη για να προβείς σε έξυπνες αγορές και σε προϊόντα οικιακού εξοπλισμού. Θες καινούριο ψυγείο, πλυντήριο, μικροσυσκευές κουζίνας ή ό,τι άλλο βάλει ο νους σου; Ξέρεις που πρέπει να πας! Στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.mediamarkt.gr. Φυσικά εκεί θα βρεις επίσης τη μεγαλύτερη ποικιλία και σε μαύρες συσκευές, αλλά και σε προϊόντα πληροφορικής και ψυχαγωγίας, από τηλεοράσεις μέχρι φωτογραφικές μηχανές. Επομένως για μαύρα και λευκά και ηλεκτρονικά, μόνο στη MediaMarkt.

Μικροσυσκευές & έξυπνο σπίτι

Η ρομποτική σκούπα είναι μια εκπληκτική εφεύρεση. Εάν δοκιμάσεις μια φορά δεν θα μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτήν. Καθαρίζει το σπίτι μόνη της όταν της πεις ή ανάλογα με τον προγραμματισμό της. Την ελέγχεις μέσω app, φωνής και μέσω Internet και βλέπεις στο κινητό σου που είναι και τι κάνει. Και τώρα επειδή θα βρίσκεσαι κλεισμένος στο σπίτι και θα δουλεύεις ενώ τα παιδιά θα κάνουν το τηλεμάθημά τους, δεν χρειάζεται να πιάνεις και σκούπα. Άσε το ρομπότ να κάνει τη βαρετή αυτή δουλειά. Εάν λοιπόν τόσο καιρό ονειρευόσουν να αποκτήσεις κι εσύ μία ρομποτική σκούπα ή/και άλλες συσκευές έξυπνου σπιτιού, όπως κάμερες, αισθητήρες, έξυπνες λάμπες, κ.λπ. η φετινή Black Friday στη MediaMarkt είναι η μέρα σου. Συντονίσου στην κατηγορία Smart Home και όσο η μέρα αυτή πλησιάζει τόσο θα εμφανίζονται νέες προσφορές (δες παρακάτω τι πρέπει να κάνεις για να μην τις χάσεις).

Εάν τώρα, δεν είσαι και τόσο γκατζετάκιας, στη MediaMarkt θα βρεις φανταστικές εκπτώσεις σε κανονικές σκούπες και σκουπάκια και λοιπές μικροσυσκευές για να εξοπλίσεις την κουζίνα σου ή να ανανεώσεις τον εξοπλισμό σου. Ρίξε μια ματιά στην κατηγορία Ήδη Σπιτιού & Μικροσυσκευές για να πάρεις μια ιδέα. Επειδή όμως τα προϊόντα είναι πραγματικά άπειρα, στο κάτω μέρος της σελίδας μπορείς να βρεις επί μέρους κατηγοριοποίηση ανάλογα με το είδος, όπως συσκευές κουζίνας, φωτισμός, καφετιέρες, σιδέρωμα, μαγείρεμα κ.λπ.

Οικιακές συσκευές

Εδώ βρίσκονται τα λεγόμενα λευκά. Η κατηγορία έχει απ΄ όλα, ανάλογα με το είδος (ψυγεία/ψυγειοκαταψύκτες, φούρνους, πλυντήρια/στεγνωτήρια, κουζίνες, απορροφητήρες, αφυγραντίρες, κλιματιστικά). Ψάξε στη συγκεκριμένη κατηγορία και που ξέρεις; Μπορεί να βρεις το ψυγείο – ντουλάπα που έψαχνες σε προσφορά που δεν μπορείς να αντισταθείς.

Προσωπική φροντίδα

Άλλη μια κατηγορία συσκευών που περιμένουμε να γίνει ανάρπαστη την περίοδο της Black Friday είναι οι συσκευές προσωπικής φροντίδας. Η κατηγορία αυτή είναι ό,τι πρέπει για lockdown. Καραντίνα δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να φροντίζεις τον εαυτό σου. Το αντίθετο. Στη συγκεκριμένη κατηγορία θα βρεις τα πάντα: Ξυριστικές, κουρευτικές μηχανές, αλλά και πιστολάκια και συσκευές περιποίησης μαλλιών. Επιπλέον περιλαμβάνονται και συσκευές μασάζ, ζυγαριές καθώς και συσκευές για το μωρό (ενδοεπικοινωνία, θερμόμετρα κ.λπ).

Black Friday 2020: Πώς να είσαι up to date

Για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές που βγαίνουν μπορείς να κάνεις τα εξής:

1. Κατέβασε το app

Κατέβασε το δωρεάν app του Media Markt για Android και iOS και εξερεύνησε την τεράστια γκάμα προϊόντων, τα top σε πωλήσεις και πιο δημοφιλή προϊόντα της αγοράς και τις απίστευτες καθημερινές προσφορές. Τώρα με τις online Black Friday προσφορές που κατακλύζουν τη MediaMarkt έχεις ένα λόγο παραπάνω να εγκαταστήσεις το app.

2. Γράψου στο club

Το MediaMarkt Club σου δίνει τη δυνατότητα όσο αγοράζεις, τόσο να κερδίζεις. Τα μέλη του Club απολαμβάνουν πολλά προνόμια, όπως διπλάσιο χρόνο για αλλαγές προϊόντων, πολλά δώρα, κληρώσεις και πολλά άλλα. Κάνε κλικ εδώ για να πραγματοποιήσεις την εγγραφή σου.

3. Επισκέψου την ειδική σελίδα Media Markt Black Friday

Εάν θέλεις να βρεις συγκεντρωμένες όλες τις Black Friday προσφορές σε όλες τις κατηγορίες, ο καλύτερος τρόπος είναι να επισκεφθείς την ειδική σελίδα που έχει φτιάξει η MediaMarkt για την Black Friday. Καλές αγορές!

Sports in

«Για αυτό ο Μπαρτζώκας δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Μόουζες Ράιτ»

Ποιος είναι ο λόγος που ο Μόουζες Ράιτ δεν έπαιξε καθόλου στο Game 4 με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024