Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαρτίνς : Οι διαιτητές καλούνται να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων

Μαρτίνς : Οι διαιτητές καλούνται να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για το ματς με τον Άρη, την κούραση που υπάρχει από τα συνεχόμενα παιχνίδια, τις απουσίες, ενώ αναφέρθηκε και στη διαιτησία

Ο Ολυμπιακός θέλει να αφήσει πίσω την ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι (0-1) την περασμένη Τετάρτη (25/11) και να επικεντρωθεί στο στόχο του, που δεν είναι άλλος από τη νίκη στο ντέρμπι κορυφής με τον Άρη την Κυριακή στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (29/11, 19:30).

Ο προπονητής των Ερυθρολεύκων, Πέδρο Μαρτίνς, σε δηλώσεις του στη Nova μίλησε για τον αγώνα με τους Άγγλους στο Φάληρο, τον ερχόμενο αγώνα με τον Άρη, τον Μάριο Βρουσάι, τις επιστροφές των Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Χοσέ Χολέμπας, που τον κάνουν να χαμογελά, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη διαιτησία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Nova: 

Για το αν η εφαρμογή της πεντάδας στην άμυνα προσθέτει μια επιπλέον επιλογή για το μέλλον: «Θα μπορούσε, αλλά αυτό το σύστημα χρησιμοποιήθηκε γιατί το απαιτούσαν οι συνθήκες, λόγω των απουσιών και των χαρακτηριστικών του αντιπάλου.

Αυτή τη στιγμή πρέπει να προετοιμάσουμε το ματς με τον Άρη, αυτό με τη Σίτι ανήκει στο παρελθόν. Μετά θα βλέπουμε ένα-ένα τα παιχνίδια τι σύστημα θα χρησιμοποιούμε. Συνεχίζουμε με πολύ περισσότερες λύσεις, έχουμε την επιστροφή του Ελ Αραμπί, του Χολέμπας, του Κάιπερς, του Λοβέρα…»

Για την παρουσία του Βρουσάι: «Ο Μάριος είχε πάρα πολύ καλή παρουσία, ήταν ευχάριστη η απόδοσή του. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Το ματς αυτό ήταν για πολλούς μια πρώτη ευκαιρία για κάποια παιδιά να μας δείξουν τι μπορούν να κάνουν».

Για το ματς με τον Άρη: «Είναι μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα, ένας σημαντικός αντίπαλος, που κρύβει κινδύνους. Έχουν πολύ καλούς παίκτες και θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί».

Για τα διαδοχικά ματς εκτός έδρας: «Έτσι είναι η κατάσταση όταν είσαι Ολυμπιακός και έχεις να παίξει στις καλύτερες διοργανώσεις. Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι πρωταθλήματος, που είναι ο μεγαλύτερος στόχος μας, και μετά το Champions League. Έχουμε ψηλούς στόχους, μεγάλες προσδοκίες και δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα ταξίδια ως δικαιολογίες.

Υπάρχει κούραση, αλλά πρέπει όλα αυτά να τα ξεπεράσουμε για να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας. Τώρα είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στον Άρη. Ελπίζουμε να γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και οι διαιτητές να σταθούν στο ύψος των απαιτήσεων».

Sports in

Διάλογος Αλαφούζου – Καρυπίδη: «Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει»

Έναν σύντομο διάλογο είχαν οι Γιάννης Αλαφούζος, Θεόδωρος Καρυπίδης λίγο πριν μπουν στα γραφεία της ΕΠΟ για τη σύσκεψη ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024