Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βαρούχας : Δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ της Σίτι - Είχε προηγηθεί φάουλ στον Ντρέγκερ

Βαρούχας : Δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ της Σίτι – Είχε προηγηθεί φάουλ στον Ντρέγκερ

Ο Παναγιώτης Βαρούχας μίλησε για τη διαιτησία στα ματς των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τόνισε ότι δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ της Σίτι κόντρα στον Ολυμπιακό λόγω φάουλ στον Ντρέγκερ

Ο Παναγιώτης Βαρούχας σχολίασε τις φάσεις που προκάλεσαν συζητήσεις στα ματς των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη, κάνοντας ειδική αναφορά στη φάση του γκολ που δέχτηκε ο Ολυμπιακός την περασμένη Τετάρτη από τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Καραϊσκάκη».

Ειδικότερα, ο καθηγητής διαιτησίας τόνισε ότι ο διαιτητής του ματς δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ, καθώς στην αρχή της φάσης υπάρχει φάουλ στον Ντρέγκερ από τον Γκουντογκάν και ξεκαθάρισε πως έπρεπε να το VAR να ενημερώσει τον ρέφερι.

Από εκεί και πέρα ο Βαρούχας αναφέρθηκε και στα ματς της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ λέγοντας πως δεν είναι κίτρινη κάρτα η πρώτη του Σάκχοφ κόντρα στη Ζόρια, ενώ για το παιχνίδι του Δικεφάλου του Βορρά δήλωσε πως δε γίνεται να μην υπάρχει VAR στο Europa League, με αφορμή το κακώς ακυρωθέν γκολ της Αϊντχόφεν για οφσάιντ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6:

«Έπρεπε το VAR να ενημερώσει το διαιτητή πως υπήρχε φάουλ στον Ντρέγκερ και να μη μετρήσει το γκολ» ανέφερε για το ματς του Ολυμπιακού με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Για την αποβολή του Σάχοφ στο ΑΕΚ – Ζόρια:

«Η πρώτη κάρτα στον Σάχοφ ήταν λανθασμένη. Η δεύτερη δόθηκε σωστά, γιατί όλες οι αγκωνιές σε τέτοιες περιπτώσεις τιμωρούνται πλέον» ανέφερε.

Τέλος, σχολίασε και το γκολ της Αϊντχόφεν που ακυρώθηκε ως οφσάιντ στο ματς με τον ΠΑΟΚ:

«Δεν είναι δυνατό να μην υπάρχει VAR στα παιχνίδια του Europa League. Έχουν γίνει πολλά σοβαρά λάθη. Είναι σαν να υποβαθμίζει η UEFA το θεσμό της. Δεν μπορώ να καταλάβω πού είδε ο βοηθός οφσάιντ. Τον καλύπτουν πέντε παίκτες, ήταν πολύ χοντρό λάθος. Σκεφτείτε να είχε γίνει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα. Πάντως, πρέπει να επισημάνουμε ότι δεν ασχολήθηκε κανένας από την Αϊντχόφεν με τη φάση και έμειναν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι τους» επισήμανε.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024