
Τουρκία: Εικόνες σοκ με φέρετρα νεκρών από κοροναϊό να στοιβάζονται σε λεωφορεία
Tα φέρετρα τοποθετούνται σαν μπαγκάζια μέσα σε πούλμαν για να μεταφερθούν σε διάφορα άλλα νεκροταφεία όπου θα γίνουν οι κηδείες.
Εικόνες σοκ με φέρετρα με νεκρούς από κοροναϊό έξω από νεκροταφείο της Κωνσταντινούπολης φέρνει στο φως της δημοσιότητας η τουρκική Sozcu.
Tα φέρετρα τοποθετούνται σαν μπαγκάζια μέσα σε πούλμαν για να μεταφερθούν σε διάφορα άλλα νεκροταφεία όπου θα γίνουν οι κηδείες.
Από τις 27 Νοεμβρίου, ο αριθμός των θανάτων που αναφέρθηκαν στο Τμήμα Νεκροταφείων IMM, ένα από τα ιδρύματα υγείας, με τον κωδικό «μολυσματικών ασθενειών» ήταν 179 στην Κωνσταντινούπολη.
Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση της Τουρκίας ανακοινώνει μόνο τα συμπτωματικά κρούσματα του κοροναϊού, ενώ υπάρχουν κατηγορίες ότι αποκρύπτει τα πραγματικά στοιχεία τόσο για τα κρούσματα όσο και για τους θανάτους.
Δείτε το ρεπορτάζ:
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: – Παραιτηθείτε… – Δεν εκβιάζομαι…
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»
- Europa League: Τα ζευγάρια των ημιτελικών – Πότε είναι ο τελικός
- Γκολ και highlights από τις ρεβάνς του Europa League (vids)
- Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ έκλεισε την πόρτα της 10άδας στην Ελλάδα

