Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σίντι Κρόφορτ και Κάρα Ντελεβίν μαζί στην «Άγρια Δύση»

Σίντι Κρόφορτ και Κάρα Ντελεβίν μαζί στην «Άγρια Δύση»

Τα δύο διάσημα μοντέλα πρωταγωνιστούν στην «Άγρια Δύση» του David Yarrow, αιχμαλωτίζοντας την πεμπτουσία της Αμερικής

Ο βρετανός φωτογράφος και διάσημος υποστηρικτής προστασίας της φύσης David Yarrow, είναι γνωστός για τις μαυρόασπρες φωτογραφίες απομακρυσμένων περιοχών, τοπίων σε κίνδυνο και των πιο μεγαλόπρεπων πλασμάτων της φύσης.

Αυτό το φθινόπωρο, μετά από μακριάς διάρκειας καραντίνα, ξεκίνησε για το Γουαϊόμινγκ και τη Μοντάνα για τη νέα σειρά φωτογραφιών του, μαζί με τις Cindy Crawford και Cara Delevingne.

Στη σειρά, με τίτλο «The Wild West» (Άγρια Δύση), ο φακός του αιχμαλωτίζει σκηνές που είναι η πεμπτουσία της Αμερικής.

«Όλοι μας έχουμε, κάποια στιγμή, μπει σε ένα μπαρ και έχουμε αμέσως αισθανθεί εκτός τόπου. Στην πιο ακραία περίπτωση, αυτό μπορεί να πυροδοτήσει μια αίσθηση παράνομης εισόδου.

Αυτό, εν πολλοίς, είναι το αφήγημα πίσω από αυτή τη φωτογραφία» δήλωσε στο Artnet News ο David Yarrow.

«Υπήρχαν τόσοι χαρακτήρες που ήθελα να συμπεριλάβω αλλά ήμουν και διστακτικός μπας και χάσω το κλίμα του παγωμένου σαλούν…

Βεβαίως, το πλεονέκτημα-κλειδί για εμάς ήταν η Cindy Crawford, κι έπρεπε να έχει την κυριαρχία του μαγαζιού. Μπορεί πολύ καλά να παίξει το σκληρό καρύδι και αυτός ήταν ο ρόλος που της είχε δοθεί» πρόσθεσε ο ίδιος σύμφωνα με το ΑΠΕ.

«Το μπαρ Pioneer στη Virginia City είναι, με έμφαση, το καλύτερο μπαρ που ξέρουμε.

Έχει βάθος και η ρόδα του κάρου στο ταβάνι είναι ιδανικά τοποθετημένη. Το να φέρεις μια τόσο διάσημη και επίκαιρη γυναίκα σαν την Cara στη Μοντάνα είναι σαν να μπαίνεις σε καινούργια χωράφια. Βάλε την μπροστά στον Πύργο του Άιφελ και είναι μια καινούργια ματιά στον Πύργο του Άιφελ. Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλη γυναίκα που θα προτιμούσα να παίξει αυτόν τον ρόλο» συνέχισε ο Βρετανός φωτογράφος.

Για τη φωτογραφία του Chief John Spotted Tail της φυλής των Λακότα εξήγησε:

«Περάσαμε δυο μέρες μαζί του στο βόρειο Γουαϊόμινγκ… Η στολή του ήταν, εμφατικά, δική του επιλογή, όχι δική μας. Η κληρονομιά τους είναι αναπόσπαστο μέρος της ψυχής τους. Η τοποθεσία μπροστά στον Devils Tower είναι κομμάτι της ιστορίας του κινηματογράφου.

Είναι εκεί όπου, βεβαίως, ο Spielberg γύρισε την ταινία «Στενές Επαφές Τρίτου Τύπου»…

Αλλά, πιο έντονο είναι το ότι είναι ιερός τόπος για τους Ινδιάνους της Αμερικής και, με την ανατολή του ήλιου, πριν από την πολύ πρωινή μας φωτογράφιση, ο John και η σύζυγός του, η Tamara Stands and Looks Back, προσευχήθηκαν για κάποιο διάστημα… Αργότερα, όταν έδειξα στον Chief John Spotted Tail αυτή τη φωτογραφία, έχυσε ένα δάκρυ. Κι είμαι υπερήφανος να το παραδεχτώ, κι εγώ έχυσα ένα δάκρυ».

«Αυτή είναι η Αμερική που τόσοι πολλοί ξέρουν και αγαπούν με τους μακριούς δρόμους που φεύγουν στον ορίζοντα, με την κάθε πλευρά να αναδίδει μια απλή αίσθηση γαλήνης και μοναξιάς.

Καμία άλλη χώρα στον κόσμο δεν προσφέρει ταξίδια με αυτοκίνητο τα οποία αμείβουν τόσο το μάτι όσο η Αμερική. Και είναι τόσο σύμφυτα με την υφή του Αμερικανικού Ονείρου» εξομολογήθηκε ο David Yarrow.

Η σειρά παρουσιάζεται στην γκαλερί «Hilton| Asmus Contemporary» στο Σικάγο έως τον Ιούνιο του 2021.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024