Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεοδώρα Ρασέλ : Το αισθησιακό τσιφτετέλι και η σπόντα για την Μέγκι Ντρίο

Θεοδώρα Ρασέλ : Το αισθησιακό τσιφτετέλι και η σπόντα για την Μέγκι Ντρίο

Η Θεοδώρα Ρασέλ που γνωρίσαμε μέσα από τον φετινό κύκλο του GNTM μίλησε για όλα και για όλους, ενώ δεν δίστασε να δείξει και τις χορευτικές της ικανότητες, με ένα αισθησιακό τσιφτετέλι

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (25/1),η Θεοδώρα Ρασέλ το νεαρό μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από τον φετινό κύκλο του GNTM.

Η η Θεοδώρα Ρασέλ μεταξύ άλλων μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι μόδας, αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που δήλωσε συμμετοχή και παραδέχτηκε πως κάποιες φορές υπήρξε υπερβολική μέσα στο παιχνίδι.

Το νεαρό μοντέλο παραδέχτηκε επίσης πως ο λόγος που δήλωσε συμμετοχή στο GNTM 3 ήταν για την προσωπική της προβολή και όχι για να γίνεται μοντέλο.

«Υπήρχαν στιγμές που ήθελα και ‘γω να μπω στην τηλεόραση να μου δώσω μια μπουνιά για να σταματήσω να μιλάω. Δεν θυμόμουν ποτέ ότι είπα για έναν συμπαίκτη μου πως είναι κακιασμένη σκρόφα.

Σκληρό, όμως, εκείνη την ώρα που το έλεγα το πίστευα και το ένιωθα. Μου είχε ανέβει το αίμα στο κεφάλι γιατί με αυτά που έλεγε, όντως η συμπεριφορά του ήταν άσχημη, αλλά δεν έπρεπε να τον πω έτσι. Σήμερα δεν θέλω να ξοδέψω σάλιο για εκείνον» δήλωσε η ίδια.

Παράλληλα, η Θεοδώρα Ρασέλ εξέφρασε την επιθυμία ότι θα ήθελε πολύ να έχει μία δική της εκπομπή στην τηλεόραση, ενώ αργότερα δεν δίστασε να δείξει και τις χορευτικές της ικανότητες.

Έτσι, ανέβηκε στο τραπέζι του Γρηγόρη Αρναούτογλου και χόρεψε ένα αισθησιακό τσιφτετέλι.

Μιλώντας για την Μέγκι Ντρίο, που κατηγορήθηκε ότι την αντιγραφεί στο ριάλιτι μόδας, η Θοδώρα Ρασέλ είπε πως πήγαιναν μαζί στο ίδιο σχολείο, είναι φίλες αλλά κάπου στην πορεία οι δρόμοι τους χώρισαν.

«Με τη Μέγκι πήγαμε στην ίδια σχολή. Είμαστε φίλες. Τα χώνω όπως η Μέγκι, αλλά εγώ μιλάω σωστά ελληνικά» υπογράμμισε, αφήνοντας και τη σπόντα της για την πρώην παίκτρια του GNTM.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024