Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός : Σε φορτηγά - ψυγεία παραμένουν σοροί ατόμων που απεβίωσαν στη Νέα Υόρκη

Κοροναϊός : Σε φορτηγά – ψυγεία παραμένουν σοροί ατόμων που απεβίωσαν στη Νέα Υόρκη

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, τα πτώματα περίπου 650 Νεοϋορκέζων που πέθαναν εξαιτίας του κοροναϊού εξακολουθούν να φυλάσσονται σε φορτηγά - ψυγεία στο Μπρούκλιν

Σοκαριστικές εικόνες έρχονται από τη Νέα Υόρκη όπου εκατοντάδες σοροί θυμάτων του κοροναϊού παραμένουν σε φορτηγά – ψυγεία στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, τα πτώματα περίπου 650 Νεοϋορκέζων που πέθαναν εξαιτίας του κοροναϊού εξακολουθούν να φυλάσσονται σε φορτηγά – ψυγεία στο Μπρούκλιν.

Όπως αναφέρει το Γραφείο του Επικεφαλής Ιατρικού Εξεταστή της πόλης (OCME), πολλά από τα πτώματα είναι άτομα των οποίων οι οικογένειες δεν μπορούν να εντοπιστούν ή που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να θάψουν τους συγγενείς τους, ανέφερε η εφημερίδα την Κυριακή.

Η εκτελεστική αναπληρωτής επίτροπος του Γραφείου, η οποία επέβλεψε την πανδημική αντίδραση της μονάδας, δήλωσε στην εφημερίδα ότι η πόλη προωθεί τις σορούς, αν και με αργούς ρυθμούς.

Πηγή: WALL STREET JOURNAL

Ανοιχτό ως το τέλος της πανδημίας

Ένας εκπρόσωπος του Γραφείου δήλωσε στην εφημερίδα πως το νεκροτομείο έκτακτης ανάγκης που ιδρύθηκε τον Απρίλιο σε γειτονιά του Μπρούκλιν θα παρέμενε ανοιχτό έως ότου κηρυχθεί το τέλος της πανδημίας του κοροναϊού.

Το τμήμα ιατροδικαστικών ερευνών έχει 15 μέλη προσωπικό που είναι επιφορτισμένα με την αναγνώριση των σωμάτων. Επιπλέον, επτά άτομα είναι υπεύθυνα για επικοινωνία με τους συγγενείς τους.

Σημειώνεται πως στις ΗΠΑ έχουν καταγραφεί περισσότεροι από 256.000 θάνατοι εξαιτίας του κοροναϊού, αριθμός ο οποίος είναι ο υψηλότερος αριθμός θανάτων λόγω της COVID-19 σε σύγκριση με τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024