Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Περίπατος της Λίβερπουλ (3-0)

Περίπατος της Λίβερπουλ (3-0)

Η Λίβερπουλ επικράτησε 3-0 της Λέστερ για την 9η αγωνιστική της Premier League, επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα και «έπιασε» την Τότεναμ στην κορυφή με 20 βαθμούς.

Η Λίβερπουλ επικράτησε 3-0 της Λέστερ για την 9η αγωνιστική της Premier League και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Η ομάδα του Κλοπ ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και, παρά τις πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών, κατάφερε να πάρει τη νίκη και «έπιασε» την Τότεναμ στην κορυφή με 20 βαθμούς.

Οι «αλεπούδες» δημιούργησαν φάσεις και ήταν επικίνδυνοι σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού, χωρίς να καταφέρουν κάτι παραπάνω, μένοντας στην 4η θέση με 18 βαθμούς.

Το ματς

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα στο παιχνίδι και απείλησαν μόλις στο 2ο λεπτό με τον Μανέ αλλά λίγο αργότερα προηγήθηκαν στο σκορ.

Στο 21ο λεπτό, ο Μίλνερ εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά και ο Τζόνι Έβανς στην προσπάθειά του να απομακρύνει, έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, δίνοντας το προβάδισμα στη Λίβερπουλ (1-0).

Η Λέστερ απάντησε στο 24ο λεπτό με το σουτ του Μπαρνς να καταλήγει άουτ, ενώ ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Ματίπ τρία λεπτά αργότερα.

Οι Reds συνέχισε να πιέζει και βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Ο Ρόμπερτσον βρήκε με τρομερή σέντρα τον Ζότα στην καρδιά της περιοχής, κι ο Πορτογάλος με σκαστή κεφαλιά νίκησε τον Σμάιχελ για το 0-2 στο 41ο λεπτό

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο μέρος: η Λίβερπουλ βρισκόταν συνεχώς στα καρέ της Λέστερ και πίεζε για ένα τρίτο γκολ.

Στο 55ο λεπτό οι Reds έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Σμάιχελ να διώχνει το σουτ του Μανέ και στη συνέχεια ο Φουχς απομάκρυνε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή, προλαβαίνοντας τον Ζότα. Δύο λεπτά αργότερα, ο τερματοφύλακας της Λέστερ είπε νέο όχι στα σουτ των Ζότα και Φιρμίνο.

Παρότι έπεσε ο ρυθμός μετά το 60ό λεπτό, ο Κλοπ έβλεπε την ομάδα του να ασκεί τρομερό πρέσιγνκ στις «αλεπούδες». Ο Φιρμίνο βγήκε τετ-α-τετ από τα δεξιά με τον Σμάιχελ, αλλά το πλασέ του κατέληξε στο δεξί δοκάρι. Λίγο αργότερα, όμως, ο Βραζιλιάνος πέτυχε το γκολ που έψαχνε (και άξιζε).

Στο 86ο λεπτό, ο Μίλνερ εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά και ο Φιρμίνο με δυνατή κεφαλιά από την καρδιά της περιοχής, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 3-0.

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024