Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Zuhair Murad: Ο γεμάτος στυλ και ποίηση κόσμος του σε ένα βιβλίο

Zuhair Murad: Ο γεμάτος στυλ και ποίηση κόσμος του σε ένα βιβλίο

Ο αριστοτέχνης λιβανέζος μόδιστρος είναι γνωστός για τις θρυλικές εμφανίσεις σταρ του Χόλιγουντ όπως Πριγιάνκα Τσόπρα, Τζένιφερ Λόπεζ, Σελίν Ντιόν, Κάιλι Μινόγκ και των σημαντικότερων καλλιτεχνών της Μέσης Ανατολής, στο κόκκινο χαλί

Ένας πολυτελής τόμος αφιερωμένος στο έργο του Λιβανέζου σχεδιαστή μόδας, Zuhair Murad κυκλοφορεί από τον εκδοτικό οίκο Assouline.

Το βιβλίο των δημοσιογράφων μόδας Αλεξάντερ Φιούρι και Μπάμπετ Ντιόν, περιλαμβάνει φωτογραφίες με αιθέρια μοντέλα που ποζάρουν σε φυσικά τοπία και σε ιστορικά σκηνικά, όπως τα ρωμαϊκά μνημεία της Ηλιούπολης στο Μπάλμπεκ φορώντας αστραφτερές δημιουργίες του Murad.

Είναι η περιοχή στην κοιλάδα Μπεκάα, όπου μεγάλωσε ο σχεδιαστής και οι εικόνες δείχνουν πώς οι ρίζες του εξακολουθούν να είναι στερεωμένες στο έδαφος του Λιβάνου.

«Κάθε κομμάτι μοιάζει με μια προσωπική επέκταση του εαυτού μου και μια επίδειξη αφοσίωσης, ταλέντου και δεξιοτήτων που γεμίζει το ατελιέ μου» αναφέρει ο σχεδιαστής μόδας στο βιβλίο.

Ο αριστοτέχνης λιβανέζος μόδιστρος είναι γνωστός για τις θρυλικές εμφανίσεις σταρ του Χόλιγουντ στο κόκκινο χαλί, Πριγιάνκα Τσόπρα, Τζένιφερ Λόπεζ, Σελίν Ντιόν, Κάιλι Μινόγκ και των σημαντικότερων καλλιτεχνών της Μέσης Ανατολής, όπως η Λιβανέζα τραγουδίστρια Νάζουα Καράμ και της Αιγύπτιας τραγουδίστριας και ηθοποιού Γιούσρα.

Τα σχέδιά του, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, αντικατοπτρίζουν συνδυασμό στοιχείων των πολιτισμών της Ασίας, της Ευρώπης και της Αφρικής και στο βιβλίο Zuhair Murad παρουσιάζονται μερικές από τις πιο εκπληκτικές εμφανίσεις του, για τις οποίες αντλεί έμπνευση συχνά από μια «γυναίκα με σιλουέτα κλεψύδρας» που εξυμνεί τη «γυναικεία θεϊκή μορφή».

Μετά την καταστροφική έκρηξη στο λιμάνι της Βηρυτού στις 4 Αυγούστου, ο λιβανέζος σχεδιαστής μόδας, δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο της καταστροφής στο 11όροφο ατελιέ του γράφοντας:

«Η καρδιά μου έχει ραγίσει. Δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω. Προσπάθειες χρόνων έφυγαν σε μια στιγμή».

Την επόμενη μέρα παρέλαβε το πρώτο αντίτυπο του βιβλίου και το θεώρησε ένα θετικό σημάδι, ότι ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει, η ομορφιά και το ταλέντο δεν θα σβήσουν ποτέ.

Όπως αναφέρει η Μπαμπέτ Ντιόν το βιβλίο καλεί τους αναγνώστες στον κόσμο του Murad, ο οποίος είναι «γεμάτος χάρη και ποίηση». Διερευνά τη δημιουργικότητα, τη δεξιοτεχνία και την έμπνευση πίσω από τα σαγηνευτικά του φορέματα.

Sports in

«Ολυμπιακός όπως λέμε Μπαρτσελόνα» !

Ο Τόνσεκ Στερν μια μέρα μετά τη δική του μεγαλειώδη παράσταση αποθεώνει τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024