Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΝΔ : Ο ΣΥΡΙΖΑ κλείνει το μάτι στους οπαδούς του αντιεμβολιαστικού κινήματος

ΝΔ : Ο ΣΥΡΙΖΑ κλείνει το μάτι στους οπαδούς του αντιεμβολιαστικού κινήματος

Η ΝΔ κατηγορεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λέγοντας ότι «φαίνεται να επενδύει στην υγειονομική καταστροφή της χώρας» και ότι «κλείνει το μάτι στους οπαδούς του αντιεμβολιαστικού κινήματος»

«Εμβόλιο για τον κοροναϊό θα έχουμε. Για τον λαϊκισμό;» αναρωτιέται η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της, σχολιάζοντας «ανακοινώσεις και αντιδράσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ».

Η ΝΔ κατηγορεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λέγοντας ότι «φαίνεται να επενδύει στην υγειονομική καταστροφή της χώρας» και ότι «κλείνει το μάτι στους οπαδούς του αντιεμβολιαστικού κινήματος».

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου της ΝΔ επισημαίνει, ότι «οι ανακοινώσεις για την παρασκευή αποτελεσματικών εμβολίων έφεραν μια αχτίδα φωτός σε ολόκληρη την ανθρωπότητα μέσα στην μαυρίλα της πανδημίας… Όχι όμως στον ‘πλανήτη ΣΥΡΙΖΑ’ […] Αν κρίνει κανείς από τις ανακοινώσεις του και από τις αντιδράσεις των στελεχών του, προκάλεσε μάλλον εκνευρισμό στον  ΣΥΡΙΖΑ που φαίνεται να επενδύει στην υγειονομική καταστροφή της χώρας».

«Η κυβέρνηση προχωρά στην εκπόνηση σχεδίου για τον εμβολιασμό των πολιτών. Ο ΣΥΡΙΖΑ, αντίθετα, με τη στάση του κλείνει το μάτι  στους οπαδούς του αντιεμβολιαστικού κινήματος. Εμβόλιο για τον κοροναϊό θα έχουμε. Για τον λαϊκισμό;» καταλήγει στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024