Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός - ΣΥΡΙΖΑ : Η κυβέρνηση έχασε τον έλεγχο της πανδημίας

Κοροναϊός – ΣΥΡΙΖΑ : Η κυβέρνηση έχασε τον έλεγχο της πανδημίας

«Χθες ο κ. Πέτσας ανακοίνωνε πώς θα αρθεί σταδιακά το lockdown και μιλούσε για θετικά μηνύματα. Σήμερα, μετά και το νέο αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων, ανακοινώνει νέα περιοριστικά μέτρα και επαναλαμβάνει πως θα απαιτείται αρνητικό τεστ για όποιον μπαίνει στη χώρα, ό,τι δηλαδή έλεγαν πως είναι αχρείαστο όταν άνοιξαν άρον-άρον και χωρίς σχέδιο τον τουρισμό» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης κατηγορώντας την ότι έχει χάσει τον έλεγχο της πανδημίας. Αφορμή στάθηκαν οι σημερινές ανακοινώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα για το κλείσιμο των χερσαίων συνόρων στη Βόρεια Ελλάδα και την διενέργεια rapid test σε όλους τους εισερχόμενους στη χώρα από τα χερσαία σύνορα.

«Χθες ο κ. Πέτσας ανακοίνωνε πώς θα αρθεί σταδιακά το lockdown και μιλούσε για θετικά μηνύματα. Σήμερα, μετά και το νέο αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων, ανακοινώνει νέα περιοριστικά μέτρα και επαναλαμβάνει πως θα απαιτείται αρνητικό τεστ για όποιον μπαίνει στη χώρα, ό,τι δηλαδή έλεγαν πως είναι αχρείαστο όταν άνοιξαν άρον-άρον και χωρίς σχέδιο τον τουρισμό» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:

«Η κυβέρνηση έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο της πανδημίας. Επιμένει να μην ενισχύει ουσιαστικά το ΕΣΥ και συνεχίζει χωρίς κανένα σχέδιο. Το μόνο που κάνει είναι να επιδίδεται σε εμπόριο ελπίδας με το εμβόλιο για το αύριο, για να μην πάρει σήμερα τα μέτρα ενίσχυσης της δημόσιας Υγείας».

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024