Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Super League : Τον Νοέμβριο κάθε σαλόνι γίνεται κερκίδα

Super League : Τον Νοέμβριο κάθε σαλόνι γίνεται κερκίδα

Μπορεί οι συνθήκες να μας κρατάνε μακριά από τα γήπεδα, όμως οι αγώνες του Νοεμβρίου παραμένουν συναρπαστικοί

Φέτος οι αγώνες της Super League θα μας βρουν μακριά από τα γήπεδα, όμως θα παραμείνουν γεμάτοι δράση και αγωνία. Από το σαλόνι μας μέσα από το Vodafone TV, θα παρακολουθήσουμε τα μεγάλα ματς με την… πατροπαράδοτη πίτσα και μπύρα. Και ο Νοέμβριος φέρνει τον αγώνα που όλοι περιμέναμε: Είναι σίγουρο ότι κανείς δε θα χάσει το «ντέρμπι των αιωνίων» στις 21 Νοεμβρίου.

Ένας αγώνας που θα μας κόψει την ανάσα

Με τον αέρα του περσινού πρωταθλητή, ο Ολυμπιακός δείχνει κάθε σημάδι ότι σκοπεύει να διατηρήσει τη θέση του και στο φετινό πρωτάθλημα. Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός προσπαθεί ακόμη να ανακάμψει από τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούν εδώ και χρόνια, με αποτέλεσμα να μην αντιμετωπίζει επί ίσοις όροις τον αιώνιο αντίπαλό του.

Αυτό δεν κάνει το ντέρμπι της 21ης Νοεμβρίου λιγότερο ενδιαφέρον. Και οι δύο ομάδες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ακόμα και χωρίς τα εμψυχωτικά συνθήματα των φιλάθλων που φέτος θα παρακολουθήσουν τους αγώνες από μακριά.

Έχοντας διανύσει μια εξαιρετική χρονιά, ο Ολυμπιακός μπαίνει στο ντέρμπι με σιγουριά, όμως σε μια χρονιά γεμάτη ανατροπές – οργανωτικές αλλά και αγωνιστικές – τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Ακόμη και το ότι το ματς θα πραγματοποιηθεί στο «Καραϊσκάκης» δεν είναι βέβαιο ότι θα κρίνει το αποτέλεσμα υπέρ των γηπεδούχων, αφού σύμφωνα με τα στατιστικά της Super League φέτος οι φιλοξενούμενοι σημειώνουν άνευ προηγουμένου ποσοστά νικών. Φαίνεται πως οι άδειες κερκίδες έχουν πολλές παρενέργειες.

Η έκβαση του ντέρμπι μπορεί να κρίνει και την ψυχολογία των παικτών του Ολυμπιακού στο επόμενο κρίσιμο ματς με τον Άρη, με τον οποίο μέχρι στιγμής ισοβαθμεί στην κατάταξη, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στις 28 Νοεμβρίου.

Οι πιο συναρπαστικές αθλητικές διοργανώσεις έρχονται στην οθόνη σου μέσα από τα κανάλια Novasports & Eurosport που είναι διαθέσιμα στο Vodafone TV με χρήση αποκωδικοποιητή. Εκεί θα βρούμε και τις μεγαλύτερες πρεμιέρες on demand αμέσως μετά την προβολή τους στις κινηματογραφικές αίθουσες, όλες τις αγαπημένες μας παραγωγές της HBO, έναν πλούσιο κατάλογο ταινιών και σειρών, αλλά και πλούσιο παιδικό περιεχόμενο, για να το παρακολουθήσουμε όποτε θέλουμε, από τη συσκευή της επιλογής μας.

Μάθετε περισσότερα για τα νέα πακέτα Vodafone TV εδώ.

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024