Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Σοφία Μανουσάκη εντυπωσίασε το κοινό με την εμφάνισή της στο «Σπίτι με το MEGA»

Η Σοφία Μανουσάκη εντυπωσίασε το κοινό με την εμφάνισή της στο «Σπίτι με το MEGA»

H Σοφία Μανουσάκη ερμηνεύει άρτια τραγούδια διαφορετικών δεκαετιών αλλά και ύφους αποδεικνύοντας συνεχώς το ταλέντο της

Όταν η πρώτη σου δισκογραφική δουλειά έχει τον τίτλο «Συνάντηση Ι» και αποτελείται από επανεκτελέσεις έργων του Μίκη Θεοδωράκη τότε σίγουρα αξίζεις την προσοχή του κοινού.

Η Σοφία Μανουσάκη μετά από παρότρυνση του Μίκη Θεοδωράκη τραγουδάει μοναδικά έργα του πάντα υπό την καθοδήγηση του Στέφανου Κορκολή και δύο δίσκοι γίνονται χρυσοί και αγκαλιάζονται από το κοινό.

Η βασική συνεργάτις του Κορκολή τα τελευταία χρόνια ξεκίνησε από τα δύσκολα και βγήκε νικήτρια σε μια αρένα για πολύ γερούς πολεμιστές. Από τις μελωδίες του Θεοδωράκη στην ποίηση του Καβάφη και πάντα έτοιμη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό σε σκηνές όλου του κόσμου.

Η νεαρή ερμηνεύτρια αντιμετώπισε τα έργα με μια ωριμότητα που δεν συνάδει με την ηλικία της δείχνοντας στο στούντιο αλλά και τη σκηνή ότι η νέα γενιά ξέρει όχι μόνο να σέβεται τα σπουδαία έργα αλλά και να τα αναδεικνύει.

Το περασμένο Σάββατο η Σοφία Μανουσάκη εμφανίστηκε δίπλα στον Στέφανο Κορκολή στο «Σπίτι με το MEGA» και εντυπωσίασε το κοινό. Όσοι δεν είχαν καταφέρει να την απολαύσουν στις «Μουσικές ιστορίες» του Στέφανου, καθώς και στη Σφίγγα και στις Γραμμές οι παραστάσεις ήταν συνεχώς sold out, ενθουσιάστηκαν με την μεστότητα που έχουν οι ερμηνείες της, τις εναλλαγές στη φωνή της και πάνω από όλα με την αγάπη που έδειχνε σε όλα τα κομμάτια που είπε.

Ξένες επιτυχίες, τραγούδια του Κορκολή που άφησαν εποχή αλλά και η δική της πρώτη δισκογραφική προσπάθεια «Βάρδια» όλα τους κάτω από την ομπρέλα ενός μεγάλου ταλέντου.

Η «Βάρδια» σε μουσική Νίκου Αντύπα και στίχους Γεράσιμου Ευαγγελάτου, είναι ένα ακόμα δείγμα μιας ευφυούς ερμηνεύτριας που ξέρει να προσεγγίζει κάθε τραγούδι με διαφορετικό τρόπο δίνοντας πάντα την ψυχή της. Είτε πρόκειται για την Όπερα του Καΐρου, την Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας, τον Παρνασσό είτε σε μια μικρή μουσική σκηνή.

Sports in

Αρχές του 2025 το νέο φτηνό ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Η αλλαγή των σχεδίων της εταιρείας λειτούργησε θετικά για τις μετοχές της Tesla, που κινούνταν έντονα ανοδικά καταγράφοντας κέρδη έως και 10%

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024