Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οικονομικό Πανεπιστήμιο : Κατατάσσεται στα 300 «Top Business Schools» παγκοσμίως

Οικονομικό Πανεπιστήμιο : Κατατάσσεται στα 300 «Top Business Schools» παγκοσμίως

Αλλη μια σημαντική διάκριση για τα προγράμματα σπουδών του παίρνει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Ιδρύματος που κατατάσσεται στα 300 “Top Business Schools”παγκοσμίως για το 2020 σύμφωνα με την κατάταξη Eduniversal

Αλλη μια σημαντική διάκριση για τα προγράμματα σπουδών του παίρνει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Ιδρύματος που κατατάσσεται στα 300 “Top Business Schools”παγκοσμίως για το 2020 σύμφωνα με την κατάταξη Eduniversal.

Ο διεθνής φορέας αξιολόγησης Eduniversal δημοσιοποίησε τις 1.000 καλύτερες Σχολές Διοίκησης Επιχειρήσεων (Business Schools) από 154 χώρες για το 2020.

Η εν λόγω κατάταξη αξιολογεί τα Business Schools των Πανεπιστημίων παγκοσμίως, λαμβάνοντας υπόψη τη διεθνή επιρροή και τη φήμη των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Πρόσθετα κριτήρια κατάταξης αποτελούν οι ακαδημαϊκές πιστοποιήσεις των Σχολών Διοίκησης Επιχειρήσεων των Πανεπιστημίων, οι θέσεις που αυτές καταλαμβάνουν σε πληθώρα άλλων διεθνών κατατάξεων, η συμμετοχή τους σε διεθνείς και εθνικούς εκπαιδευτικούς οργανισμούς, καθώς και οι ψήφοι των Πρυτάνεων των 1.000ων συμμετεχόντων Business Schools.

Με τη χρήση των κριτηρίων αυτών επιτυγχάνεται η κατάταξη των Business Schools των Πανεπιστημίων σε πέντε (5) κατηγορίες διάκρισης. Η Σχολή Διοίκησης Eπιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών έλαβε 4 αστέρια διάκρισης που το κατατάσσουν στη δεύτερη υψηλότερη κατηγορία («4 Palmes League – TopBusiness Schools»), καθώς και στα 300 καλύτερα Business Schools του κόσμου!

Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ήταν το μόνο Business School Ελληνικού Πανεπιστημίου που κατατάχθηκε στην κατηγορία «4 Palmes» ανάμεσα σε διακεκριμένα Business Schools.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κατάταξη του ΟΠΑ, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Eduniversal

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024