Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χαρίτσης: Να αφεθούν ελεύθεροι οι προσαχθέντες - Υγειονομική βόμβα οι 6.000 αστυνομικοί

Χαρίτσης: Να αφεθούν ελεύθεροι οι προσαχθέντες – Υγειονομική βόμβα οι 6.000 αστυνομικοί

Αυτή τη στιγμή υγειονομική βόμβα στο κέντρο της Αθήνας δυστυχώς αποτελεί το γεγονός ότι έχουν μεταφερθεί 6000 αστυνομικοί από όλη την Ελλάδα με εντολή του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Κυβέρνησης, είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζητώντας την απελευθέρωση των προσαχθέντων από την αστυνομική επίθεση στο ΚΚΕ.

Πυρά κατά της κυβέρνησης για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο κέντρο της Αθήνας, εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης.

Προπηλακισμός βουλευτών

«Πληροφορούμαστε ότι πριν από λίγη ώρα στο κέντρο της Αθήνας έγιναν επεισόδια. Η αστυνομία επιτέθηκε σε μια ειρηνική συγκέντρωση μελών και στελεχών του ΚΚΕ. Ζητάμε από την Κυβέρνηση και την αστυνομία να σταματήσουν να επενδύουν στην όξυνση της έντασης. Απαιτούμε να αφεθούν ελεύθεροι οι προσαχθέντες. Μάλιστα γίνεται λόγος ακόμα για προπηλακισμό βουλευτών του ΚΚΕ», τόνισε ο κ. Χαρίτσης και πρόσθεσε:

«Όλες οι εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα από σήμερα το πρωί από τον ΣΥΡΙΖΑ,  το ΚΚΕ και το ΜεΡΑ25 είναι εκδηλώσεις στις οποίες υπήρξε τήρηση όλων των υγειονομικών κανόνων.

Να σταματήσει να ρίχνει λάδι στη φωτιά

Αυτή τη στιγμή υγειονομική βόμβα στο κέντρο της Αθήνας δυστυχώς αποτελεί το γεγονός ότι έχουν μεταφερθεί 6000 αστυνομικοί από όλη την Ελλάδα με εντολή του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Κυβέρνησης. Αυτό είναι το πρόβλημα αυτή τη στιγμή, αυτή είναι η υγειονομική βόμβα και όχι ειρηνικές, περιφρουρημένες συγκεντρώσεις, οι οποίες τηρούν όλα τα μέτρα υγειονομικής προσταστίας».

Και ο Αλέξης Χαρίτσης κατέληξε: «Να αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι προσαχθέντες και να σταματήσει επιτέλους να ρίχνει λάδι στη φωτιά η Κυβέρνηση με τη στάση της».

Επενδύει στην όξυνση

Ο Αλέξης Χαρίτησς κάλεσε την κυβέρνηση και την αστυνομία «να σταματήσουν να επενδύουν στην όξυνση της έντασης».

«Όλες οι εκδηλώσεις οι οποίες έλαβαν χώρα από σήμερα το πρωί τόσο από τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο από το ΚΚΕ και όσο από το ΜεΡΑ25 είναι εκδηλώσεις στις οποίες υπήρξε πλήρης τήρηση όλων των υγειονομικών κανόνων» αναφέρει η Κουμουνδούρου.

Τέλος, μιλά για «υγειονομική βόμβα» στο κέντρο της Αθήνας που «δυστυχώς αποτελεί το γεγονός ότι έχουν μεταφερθεί 6000 αστυνομικοί από όλη την Ελλάδα αυτή την ημέρα, με εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη και της Κυβέρνησης» και υπογραμμίζει πως «αυτό είναι το πρόβλημα αυτή τη στιγμή, αυτή είναι η υγειονομική βόμβα και όχι ειρηνικές, περιφρουρημένες συγκεντρώσεις, οι οποίες τηρούν όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας».

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024