Αναφορικά με το κέντρο της Αθήνας, οι αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής υπάρχει ησυχία και από drone δεν έχει παρατηρηθεί «κίνηση» στις ταράτσες πέριξ Πολυτεχνείου

Συγκέντρωση στην Αμερικανική Πρεσβεία, για να τιμήσει τους νεκρούς του Πολυτεχνείου, έκανε το ΚΚΕ, παρά την απαγόρευση των συναθροίσεων που επιβλήθηκε λόγω της πανδημίας.

Τα μέλη του ΚΚΕ τα οποία φέρεται πως αιφνιδίασαν τις αστυνομικές αρχές, έφτασαν έξω από την αμερικανική πρεσβεία και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας και τις αποστάσεις, προχώρησαν στη συμβολική αυτή παρέμβαση.

Τι υποστηρίζει η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με αστυνομικές «πηγές» – άγνωστο εάν έλεγχαν έναν – έναν ξεχωριστά τους συγκεντρωμένους – η πλειοψηφία των μελών του ΚΚΕ είχε στείλει SMS για μετάβαση σε νοσοκομείο.

Ξαφνικά εμφανίστηκαν στο οδόστρωμα της Βασιλίσσης Σοφίας, αναφέρουν οι ίδιες πηγές και υποστηρίζουν πως δεν έγινε πορεία με την κλασσική έννοια αλλά προσωρινή συγκέντρωση στο ύψος του σταθμού Μέγαρο Μουσικής με μάσκες και αποστάσεις ο ένας από τον άλλο.

Μόλις ο επικεφαλής αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. ζήτησε από τον Δ. Κουτσούμπα να απομακρυνθούν οι συγκεντρωμένοι αποχώρησαν ειρηνικά.

Στο ερώτημα γιατί δεν επιβλήθηκε πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση η απάντηση ήταν γιατί δεν ήθελαν να δυναμιτίσουν το κλίμα από τη στιγμή που έγινε μια ειρηνική συγκέντρωση και «διαλύθηκαν» μόλις τους ζητήθηκε.

Αναφορικά με το κέντρο της Αθήνας, οι αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής υπάρχει ησυχία και από drone δεν έχει παρατηρηθεί «κίνηση» στις ταράτσες πέριξ Πολυτεχνείου.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr