Το πολύ το Κύριε ελέησον το βαριέται και ο… Πάπας φαίνεται, καθώς ο λογαριασμός του Ποντίφικα στο Instagram «συνελήφθη» να συναινεί σε αποκαλυπτική εικόνα.

Ο καθολικός κόσμος εμφανίστηκε εξαιρετικά χαρούμενος όταν ο Πάπας Φραγκίσκος ανακοίνωσε πως θα φτιάξει λογαριασμό στο Instagram, mόνο που τελικά ο λογαριασμός του έμελλε να διχάσει τους πιστούς.

Χαμός  στο Instagram με το like του Πάπα Φραγκίσκου

Το «πονηρό» like εντοπίστηκε από έναν αετομάτη χρήστη του δημοφιλούς social media, ο οποίος ανέβασε αμέσως ένα βίντεο δείχνοντας την επίμαχη φωτογραφία και στην συνέχεια τον επίσημο λογαριασμό του Πάπα, απ’ όπου προήλθε και το like.

Η φωτογραφία ανήκει στην Natalia Garibotto, ένα μοντέλο του Instagram γνωστό για τις σέξι φωτογραφίες του.

Στην συγκεκριμένη λήψη, μάλιστα, το φωτογραφικό concept που υιοθέτησε η Natalia ήταν αυτό της «σέξι μαθήτριας καθολικού σχολείου», γεγονός που έκανε το like του Πάπα ακόμη πιο ξεκαρδιστικό για τους χρήστες που πρόλαβαν να το εντοπίσουν.

Η Natalia διαθέτει 2 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram, όπως και μια προσωπική ιστοσελίδα, στην οποία λέει ότι μπορεί να βρει κανείς επιπλέον ακυκλοφόρητο περιεχόμενο, backstage βίντεο, χορευτικά βίντεο και πολύ ακόμη υλικό…

Ευλόγησον.