Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε απόγνωση με τον Βράνιες η Άντερλεχτ – «Δεν θα πει όχι ακόμη και σε ελεύθερη μεταγραφή του»

Σε απόγνωση με τον Βράνιες η Άντερλεχτ – «Δεν θα πει όχι ακόμη και σε ελεύθερη μεταγραφή του»

Ο χρόνος του Όγκνιεν Βράνιες στην Άντερλεχτ φαίνεται πως έχει τελειώσει οριστικά με τους Βέλγους να παρουσιάζονται έτοιμοι ακόμη και να τον αφήσουν ελεύθερο προκειμένου να γλιτώσουν το συμβόλαιό του.

Πιο άσχημα δεν γινόταν να εξελιχθούν τα πράγματα για τον Όγκνιεν Βράνιες στο Βέλγιο. Ο Βόσνιος αμυντικός πήρε δεύτερη ευκαιρία το καλοκαίρι από τον Βινσέντ Κομπανί ωστόσο σύμφωνα με τα Μέσα της χώρας δεν την αξιοποίησε κι ο προπονητής της Άντερλεχτ τον έχει θέσει εκτός πλάνων.

Όπως αναφέρει μάλιστα η «voetbalnieuws.be», η Άντερλεχτ έχει έρθει σε απόγνωση και πλέον είναι διατεθειμένη να τον αφήσει ακόμη και ελεύθερο προκειμένου να γλιτώσει το βαρύ συμβόλαιο που έχει και φτάνει κοντά στις 900 χιλ. ευρώ ετησίως.

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Φέτος το καλοκαίρι η Άντερλεχτ αποφάσισε να δώσει μια νέα ευκαιρία στον Ογκνιεν Βράνιες, η οποία δεν ήταν επιτυχής. Ο Κομπανί έδωσε στον Βράνιες την ευκαιρία να παίξει σε κάποια ματς, ωστόσο ο έμπειρος αμυντικός δεν μπόρεσε να πείσει.

Ο Βράνιες έκανε δυο σοβαρά λάθη εναντίον της Μπέβερεν και της Μπριζ και στον τελευταίο αγώνα ήταν εκτός αποστολής. Ο μισθός του Βράνιες (σ.σ. προφανώς μέχρι το 2022 όταν και λήγει το συμβόλαιό του) είναι 1,3 εκατ. ευρώ και επί του παρόντος είναι τρίτη ή ακόμα και τέταρτη επιλογή στην άμυνα.

Τις τελευταίες ημέρες ο Βράνιες επέστρεψε στο instagram και μοιράστηκε μία φωτογραφία του με τη φανέλα της ΑΕΚ γράφοντας τη λεζάντα «σύντομα». Θα επιστρέψει ο παίκτης στην ΑΕΚ τον Ιανουάριο;», αναρωτιέται το δημοσίευμα και καταλήγει:

«Στην Άντερλεχτ πιθανότατα δεν θα πουν όχι δεύτερη φορά, ακόμη και σε ελεύθερη μεταγραφή του Βράνιες! Σε τελική ανάλυση κέρδος θα είναι για την Άντερλεχτ η αποχώρησή του, βγάζοντας από πάνω της το βαρύ μισθό του».

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024