Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πολυτεχνείο - ΣΥΡΙΖΑ : Η πρόταση Μητσοτάκη προσκρούσει στην απαγόρευση για τις συναθροίσεις των 4 ατόμων

Πολυτεχνείο – ΣΥΡΙΖΑ : Η πρόταση Μητσοτάκη προσκρούσει στην απαγόρευση για τις συναθροίσεις των 4 ατόμων

Για φαρισαϊσμό κατηγορεί τον πρωθυπουργό ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνοντας ειρωνικά ότι η πρόταση Μητσοτάκη για την από κοινού κατάθεση στεφάνου στο Πολυτεχνείο από τους πολιτικούς αρχηγούς και την πρόεδρο της Δημοκρατίας προσκρούει στην απαγόρευση των συναθροίσεων.

Για φαρισαϊσμό κατηγορεί τον πρωθυπουργό ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνοντας ειρωνικά ότι η πρόταση Μητσοτάκη για την από κοινού κατάθεση στεφάνου στο Πολυτεχνείο από τους πολιτικούς αρχηγούς και την πρόεδρο της Δημοκρατίας προσκρούει στην απαγόρευση των συναθροίσεων.

Κρεσέντο υποκρισίας

Επιπλέον ο ΣΥΡΙΖΑ επικρίνει τον κ. Μητσοτάκη επειδή χρησιμοποιεί το ρόλο της Προέδρου της Δημοκρατίας ως «επικουρικό» στο ρόλο της κυβέρνησης.

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει:

«Ο κ. Μητσοτάκης σε ένα κρεσέντο υποκρισίας και αφού έχει αναστείλει το Σύνταγμα με απαγόρευση συναθροίσεων πανελλαδικά και έχει απειλήσει κόμματα και φορείς με συλλήψεις αν τιμήσουν συμβολικά τη μνήμη της επετείου του Πολυτεχνείου, μιλάει τώρα εναντίον του διχασμού.

Του διχασμού που ο ίδιος δημιούργησε. Και για ακόμη μία φορά προαναγγέλλει και μάλιστα δημόσια τη στάση και τη θέση της Προέδρου της Δημοκρατίας, μη αντιλαμβανόμενος ότι ο θεσμός του Αρχηγού του κράτους δεν είναι επικουρικός στο ρόλο της κυβέρνησης.

Ωστόσο, η πρότασή του για τη συμμετοχή των έξι πολιτικών αρχηγών από κοινού με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας προσκρούει στην ίδια διάταξη δημοσίων συναθροίσεων άνω των 4 ατόμων, την οποία η κυβέρνησή του ανακοίνωσε. Ο φαρισαϊσμός του κ. Μητσοτάκη ξεπερνά πλέον κάθε φαντασία».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε τα κόμματα να δείξουν αυτοσυγκράτηση, επιμένοντας ωστόσο στην απαγόρευση των συναθροίσεων και στο πλαίσιο αυτό κάλεσε τους πολιτικούς αρχηγούς σε μία από κοινού πρωτοβουλία τιμής στο Πολυτεχνείο, υπό την πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024