Ο Απόστολος Ρουβάς φτιάχνει για τους τηλεθεατές του «Πάμε Δανάη!» αυγά benedict, και μας «δυναμώνει» για να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την καθημερινότητά μας!

Θα χρειαστείτε:

2 αυγά

2 φέτες καπνιστό μπέικον

2 ψωμάκια μπριός

Σχοινόπρασο

Για τη σάλτσα Ολαντέζ θα χρειαστείτε:

2 κρόκους αυγών

½ κ.σ. λευκό ξύδι

Χυμό από ένα λεμόνι

Λίγο κρύο νερό

Εστραγκόν (προαιρετικά)

125 γρ. βούτυρο αγελάδος ανάλατο

Αλάτι

Πιπέρι

Ακολουθήστε τις οδηγίες του Απόστολου Ρουβά, και καλή σας όρεξη!