Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
CinéFashion Film Awards: Μια γιορτή για τη μόδα και τον κινηματογράφο

CinéFashion Film Awards: Μια γιορτή για τη μόδα και τον κινηματογράφο

Η φετινή απονομή των CinéFashion Film Awards διοργανώνεται on line με παρουσιάστρια την Κέλι Όσμπορν και πρωταγωνιστές τη μόδα και τον κινηματογράφο

Η Νταϊάν φον Φίρστενμπεργκ θα παραλάβει το βραβείο Σχεδιάστρια Μόδας Ίνδαλμα στη φετινή τελετή CinéFashion Film Awards, των βραβείων που αναδεικνύουν την άρρηκτη σχέση μόδας και κινηματογράφου.

Η τελετή, που συνήθως πραγματοποιείται στο Λος Άντζελες, διοργανώνεται φέτος on line με παρουσιάστρια την Κέλι Όσμπορν και θα προβληθεί σε δύο μέρη στις 24 και 25 Νοεμβρίου στο Cinémoi, τηλεοπτικό δίκτυο που προβάλλει ταινίες και μόδα.

Τιμητικές διακρίσεις, όπως σημειώνει το ΑΠΕ θα απονεμηθούν επίσης στις Ροζάριo Ντόσον και Αμπρίμα Έρια , οι οποίες θα λάβουν το τρόπαιο στην κατηγορία Αναδυόμενου Σχεδιαστή για το brand τους, Studio One Eighty-Nine.

Η τραγουδίστρια Τσάκα Καν θα παραλάβει το βραβείο Αιώνιο Ίνδαλμα και ο Αμερικανο-Ινδός ράπερ Ράτζα Κουμάρι θα βραβευθεί ως Αναδυόμενος Μουσικός Καλλιτέχνης.

Μεταξύ των υποψήφιων για βραβεία είναι ο ηθοποιός Χένρι Κάβιλ για τη διαφημιστική του καμπάνια για τα γυαλιά ηλίου Hugo Boss.

Στην κατηγορία των ταινιών υποψήφιο είναι το φιλμ μικρού μήκους «Transmotion» για το έργο στην υψηλή ραπτική της σχεδιάστριας μόδας από την Ολλανδία, Ίρις Βαν Χέρπεν.

Υποψήφιος για βραβείο είναι επίσης ο σκηνοθέτης Βιτόριο Μποναφίνι, για τη διαφήμιση του brand υποδημάτων Roger Vivier «Shoes Shoes Shoes!».

Η Κινέζα σχεδιάστρια μόδας Guo Pei είναι υποψήφια για το φιλμ «Savannah», στο οποίο παρουσιάζεται η φθινοπωρινή συλλογή της του 2020.

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024