Πάτρα : Πάνω από 20 προσαγωγές για να αποτρέψουν πορεία αντιεξουσιαστών
Διμοιρίες των ΜΑΤ αναπτύχθηκαν και σε άλλα σημεία της πόλης, όπως έξω από το κτίριο του πρώην παραρτήματος του πανεπιστημίου, στην οδό Κορίνθου, καθώς και στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης.
Σε περισσότερες από 20 προσαγωγές προχώρησαν το πρωί οι αστυνομικές δυνάμεις στην Πάτρα, προκειμένου να αποτρέψουν πορεία που είχαν προγραμματίσει ομάδες αντιεξουσιαστών.
Ειδικότερα, οι προσαγωγές έγιναν κοντά στην πλατεία Ομονοίας, όπου είχε συγκεντρωθεί μία ομάδα αντιεξουσιαστών και στην συνέχεια οδηγήθηκαν στο κτίριο της αστυνομικής διεύθυνσης.
Στο μεταξύ, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, μία άλλη ομάδα νεαρών συγκεντρώθηκε κοντά το κτίριο της αστυνομικής διεύθυνσης, στην οδό Ερμού, σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους πρασαχθέντες, ενώ στο σημείο βρίσκονταν διμοιρίες των ΜΑΤ.
Παράλληλα, διμοιρίες των ΜΑΤ αναπτύχθηκαν και σε άλλα σημεία της πόλης, όπως έξω από το κτίριο του πρώην παραρτήματος του πανεπιστημίου, στην οδό Κορίνθου, καθώς και στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης.
- Στο… ρελαντί η ανανέωση των αθηναϊκών συγκοινωνιών
- Αξιοποίηση δασικών εκτάσεων υπό προϋποθέσεις
- Ενοίκια: Τριπλή ενίσχυση φέτος για 50.000 δημόσιους λειτουργούς
- «Σ’ αγαπώ, πατέρα, αλλά μισώ όσα εκπροσωπείς»: Από την ελίτ στον IRA η «περήφανα ένοχη» Ρόουζ Ντάγκντεϊλ
- Το φιλμ Electroma των Daft Punk γιορτάζει 20 χρόνια ζωής
- Είναι ο ναρκισσισμός… κληρονομικός;
- «Πόλεμος» για το φαράγγι της Σαμαριάς
- Δημοσκόπηση: Τι κυβέρνηση θέλουν οι ψηφοφόροι, ανάλογα με το κόμμα που ψηφίζουν, αν δεν επιτευχθεί αυτονομία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 05.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-alejandro-de-roa-649065356-28057031-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442