Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ερντογάν : Κακομαθημένες Ελλάδα και Κύπρος - Έτσι θα επιτευχθεί δίκαιη συμφωνία

Ερντογάν : Κακομαθημένες Ελλάδα και Κύπρος – Έτσι θα επιτευχθεί δίκαιη συμφωνία

Όταν εγκαταλείψουν την κακομαθημένη τους συμπεριφορά στην Ανατολική Μεσόγειο, πιστεύουμε ότι είναι δυνατόν να επιτευχθεί δίκαιη συμφωνία.

Κατά της Ελλάδας και της Κύπρου εξαπέλυσε πυρά ο τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, χαρακτηρίζοντας τις δύο χώρας «κακομαθημένες».

Όταν η Ελλάδα και οι Ε/κ εγκαταλείψουν την κακομαθημένη τους συμπεριφορά στην Ανατολική Μεσόγειο, πιστεύουμε ότι είναι δυνατόν να επιτευχθεί δίκαιη συμφωνία, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν.

Σε ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του, ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι στην περίπτωση που η Ελλάδα και η Ε/κ πλευρά εγκαταλείψουν την κακομαθημένη τους συμπεριφορά στην Ανατολική Μεσόγειο, πιστεύουμε ότι είναι δυνατόν να επιτευχθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα μια δίκαιη συμφωνία.

«Η διέξοδος από την κρίση της ΕΕ περνάει από εδώ»

Ανέφερε ακόμη ότι «η διέξοδος από την κρίση στην οποία βρίσκεται η ΕΕ περνάει επίσης από εδώ. Πρέπει να ανοίξουν τα κανάλια διπλωματίας και συμβιβασμού για να αρθεί η αβεβαιότητα που προέκυψε στην περιοχή μας μετά τις εκλογές στην Αμερική.

»Με αυτή την αντίληψη θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε τόσο την παρουσία μας στο πεδίο της δράσης, όσο και να λειτουργούμε αποτελεσματικά μέσα από τα κανάλια της διπλωματίας.

»Θέλουμε να δράσουμε στη νέα εποχή μαζί με όλα τα κράτη της περιοχής, τους λαούς των οποίων βλέπουμε ως αδελφούς και τα ίδια ως φιλικά κράτη. Δεν έχουμε εναντίον κανενός κρυφή ή φανερή προκατάληψη, δεν έχουμε εχθρικούς ή σκοτεινούς λογαριασμούς».

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024