
Μια θεία κοινωνία για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, παρακαλώ!
Ακόμα ένας celebrity με τάσεις αυτοκτονίας εκφενδονίζει ατάκες απείρου κάλλους.
Σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη, ο γωστός διανοούμενος τηλεστάρ δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι θα πήγαινε να κοινωνήσει εν μέσω πανδημίας. Αυτό δημιουργεί αμηχανία και σε πιστούς και άπιστους.
https://www.youtube.com/watch?v=N1VweP0nNfA
Σου λέει ο πιστός πλην λογικός και νομοταγής πολίτης, μήπως εγώ είμαι τελικά περισσότερο νομοταγής από ό, τι πιστός; Ο άπιστος, από την άλλη, χαίρεται ιδιαιτέρως που δεν εμπλέκει εαυτόν σε τέτοια ψευτοδιλήμματα.
Η πίστη δεν φαίνεται από ψευδοεπαναστατικές δηλώσεις του τύπου “εγώ θα κοινωνώ κανονικά”, γιατί αν επεκτείνουμε αυτή την σκέψη και σε άλλες δραστηριότητες της ζωής μας στις οποίες είμαστε πιστές και πιστοί, τότε θα έχουμε μεγάλο θέμα.
Η ελευθερία μας και η άσκηση των δικαιωμάτων μας (μες στα οποία και η άσκηση της θρησκευτικής μας πίστης) περιστέλλονται για έναν λόγο πολύ συγκεκριμένο και πολύ σημαντικό. Το ίδιο το Σύνταγμα τα εξηγεί καλύτερα.
Αγαπητέ Ντάνο,
Εδώ άντεξες στο Survivor χωρίς τα βασικά, δεν θα αντέξεις λίγο ακόμα χωρίς σώμα και αίμα Κυρίου;
- Σελήνη: Ποιος θα πρωτοπάρει τον πλούτο της;
- Ο Τζίμι Κίμελ τρολάρει τον Τραμπ για το Ιράν: Ήθελε και το Νόμπελ Ειρήνης
- Τροχαία: Πάνω από 1.000 παραβάσεις για μη χρήση κράνους
- Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης: Με 10 οι «Μπλαουγκράνα», προβάδισμα οι Ροχιμπλάνκος! (vids)
- Champions League: Στο 11′ άνοιξε το σκορ η Παρί κόντρα στη Λίβερπουλ (vid)
- Το FBI προειδοποιεί: Βάλτε στοπ στις εφαρμογές που παρακολουθούν το iPhone ή το Android σας


