Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το λαχείο που εξασφάλισε έξι εκατομμύρια δολάρια σε εργαζόμενους νοσοκομείου

Το λαχείο που εξασφάλισε έξι εκατομμύρια δολάρια σε εργαζόμενους νοσοκομείου

Η ομάδα διαπίστωσε ότι είχαν κερδίσει αφού ο Choi σάρωσε το εισιτήριό τους - το οποίο αγοράστηκε σε ένα τοπικό φαρμακείο - στην εφαρμογή της λαχειοφόρου αγοράς ενώ βρίσκονταν στο γραφείο

Τέσσερις συνάδελφοι σε νοσοκομείο του Καναδά έγιναν εκατομμυριούχοι μέσα σε μια νύχτα. Οι Heewon (Theresa) Choi, Melanie Nolan και οι δύο άλλοι ανώνυμοι συνάδελφοί τους στο Royal Columbian Hospital στο New Westminster της Βρετανικής Κολομβίας, κέρδισαν το τζάκποτ Lotto 6/49 τις Απόκριες, εξασφαλίζοντάς τους το κορυφαίο έπαθλο των 6 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με την British Columbia Lottery Εταιρεία.

Η Choi, ο «καπετάνιος της ομάδας» του group της, και οι συνάδελφοί της έπαιζαν λαχείο για περίπου έναν χρόνο πριν από τη μεγάλη νίκη τους, χρησιμοποιώντας συχνά ημερομηνίες γέννησης και επετείους για να επιλέξουν τους αριθμούς τους.

Το χρονικό της νίκης

Η ομάδα διαπίστωσε ότι είχαν κερδίσει αφού ο Choi σάρωσε το εισιτήριό τους – το οποίο αγοράστηκε σε ένα τοπικό φαρμακείο – στην εφαρμογή της λαχειοφόρου αγοράς ενώ βρίσκονταν στο γραφείο.

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω», θυμάται. «Το έδειξα αμέσως στη Μελάνι που κάθεται ακριβώς δίπλα μου». «Νόμιζα ότι ήταν 6.000 $ όταν μου το έδειξε», προσέθεσε η Nolan. Η Choi είπε ότι όταν οι άλλοι συνάδελφοί τους εμφανίστηκαν για τη βάρδια τους και έμαθαν για το τζάκποτ, «πίστευαν ότι ήταν αστείο».

«Πάντα ονειρευόμουν να είμαι εκατομμυριούχος, νιώθω σαν να είμαι σε ένα όνειρο», είπε. Σύμφωνα με την ομάδα, σκοπεύουν να γιορτάσουν την καλή τους τύχη με ένα ωραίο γεύμα μαζί.

The group had been playing the lottery together for about a year before their big win, often using birth dates and anniversaries to choose their numbers.

Posted by People on Thursday, 12 November 2020

Η Nolan είπε ότι σκοπεύει να δωρίσει μερικά από τα κέρδη της στο Royal Columbian Hospital Foundation, καθώς και ενδεχομένως να επιστρέψει στο σχολείο.

Οι νικητές αριθμοί ήταν 5, 8, 18, 22, 41 και 48. Το γκρουπ κέρδισε και τους έξι αριθμούς στο εισιτήριο νίκης τους. Η νίκη των εργαζομένων στο νοσοκομείο ήρθε μόλις μια εβδομάδα αφού ένας άντρας της Βρετανικής Κολομβίας κέρδισε 2 εκατομμύρια δολάρια μετά την αγορά ενός εισιτηρίου λαχειοφόρων αγορών 1 $.

Ο Μπραντ Ρόουαν, κάτοικος του Ναναΐμο, κέρδισε μετά την αγορά εισιτηρίου BC / 49 με τους τυχερούς αριθμούς: 6, 22, 26, 32, 38 και 45, σύμφωνα με την εταιρεία λαχειοφόρων αγορών. «Τότε κάλεσα το αφεντικό μου – του είπα ότι θα πήγαινα να πάρω ρεπό», είπε ο Ρόουαν.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024