Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Emily in Paris : Ανανεώθηκε για μία ακόμα σεζόν

Emily in Paris : Ανανεώθηκε για μία ακόμα σεζόν

H σειρά που κατέκτησε εκατομμύρια θεατών σε όλο τον κόσμο πήρε πράσινο φως για μία ακόμα σεζόν

Η παραμονή της τηλεοπτικής «Έμιλι Κούπερ» στο Παρίσι παίρνει επίσημα παράταση!

Tο Netflix ανακοίνωσε μέσα από τα social media ότι ανανεώνει για δεύτερη σεζόν τη ρομαντική κομεντί «Η Έμιλι στο Παρίσι» (Emily in Paris), η οποία είναι το νέο πνευματικό δημιούργημα του αμερικανού παραγωγού Ντάρεν Σταρ, διάσημου για επιτυχίες όπως το «Beverly Hills», «90210», «Melrose Place», «Sex and the City» και «Younger».

View this post on Instagram

bonjour! Emily will be in Paris for season 2!

A post shared by Netflix US (@netflix) on

Στη σειρά πρωταγωνιστεί η Λίλι Κόλινς, κόρη του διάσημου τραγουδιστή Φιλ Κόλινς, η οποία υποδύεται την εικοσάχρονη Έμιλι Κούπερ από το Σικάγο.

Ένα φιλόδοξο στέλεχος μάρκετινγκ, που βρίσκει ξαφνικά τη δουλειά των ονείρων της στο Παρίσι, όταν η εταιρεία της εξαγοράζει μια γαλλική εταιρεία μάρκετινγκ, στην οποία θα αναλάβει να εκσυγχρονίσει τη στρατηγική των social media.

Η ζωή της στο Παρίσι είναι γεμάτη με συναρπαστικές περιπέτειες και αναπάντεχες προκλήσεις, καθώς προσπαθεί ταυτόχρονα να κερδίσει τη συμπάθεια των συναδέλφων της, να κάνει φίλους και να ζήσει νέους έρωτες…

Τα χαρμόσυνα νέα για τους φαν της σειράς έρχονται λιγότερο από δύο μήνες μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου της πρώτης σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο τηλεοπτικό πρότζεκτ του Ντάρεν Σταρ κατέλαβε την κορυφή στη λίστα του Netflix σε πολλές χώρες, καθώς μεγάλος αριθμός θεατών παρακολούθησε με αγωνία τις περιπέτειες της ηρωίδας στην Πόλη του Φωτός.

Σύμφωνα με τον Variety, η ανακοίνωση της δεύτερης σεζόν, έρχεται μέσα από μια επιστολή που έγραψε το αφεντικό της Έμιλι από το Παρίσι, Σιλβί Γκρατό (Φιλιπίν Λερουά-Μπολιέ) στο αφεντικό της πρωταγωνίστριας στο Σικάγο, Μάντελαϊν Γουίλερ (Κέιτ Γουόλς).

Στην επιστολή, η Γκρατό αναφέρει ότι η Έμιλι θα παραμείνει στο Παρίσι «για ένα εκτενές χρονικό διάστημα»…

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024