Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Delivery.gr: Το super app που φέρνει την ΑΒ Βασιλόπουλος στην πόρτα μας – Μέσα σε δύο ώρες!

Delivery.gr: Το super app που φέρνει την ΑΒ Βασιλόπουλος στην πόρτα μας – Μέσα σε δύο ώρες!

Μια νέα συνεργασία κάνει την αγοραστική μας εμπειρία πιο γρήγορη, ασφαλή και απολαυστική από ποτέ

Ποια είναι η μεγαλύτερη διαφορά του… Lockdown 2.0 από εκείνο της άνοιξης; Αυτή τη φορά, μας βρίσκει προετοιμασμένους. Και όχι μόνο εμάς. Επαναστατικές λύσεις που κάνουν ευκολότερη τη ζωή μας από το σπίτι και μας βοηθούν να παραμείνουμε ασφαλείς δημιουργούνται διαρκώς, φέρνοντάς μας ό,τι χρειαζόμαστε στην πόρτα μας με λίγα μόνο κλικ. Μια πρόσφατη τέτοια κίνηση από το delivery.gr μεταμορφώνει την καταναλωτική μας εμπειρία στην ΑΒ Βασιλόπουλος, αφαιρώντας τους χρόνους αναμονής και κρατώντας αναλλοίωτα όσα έχουν σημασία: Την ποιότητα και την ποικιλία που έχουν συνδεθεί με τα αρχικά «ΑΒ».

Η πιο γρήγορη «αποστολή»

Πλέον δεν χρειάζεται να πάμε εμείς στο σούπερ μάρκετ. Έρχεται εκείνο σε εμάς, με όχημα το νέο, ανανεωμένο app, delivery.gr και τη συνεργασία του με την ΑΒ Βασιλόπουλος. Τα ψώνια μας μπορούν να ξαναγίνουν εύκολα και ανέμελα, χωρίς ανησυχίες για την ασφάλεια μας, την αναμονή ή… τα sms.

Ήδη οι Αθηναίοι και οι Θεσσαλονικείς μπορούν να μετατρέψουν την οθόνη του κινητού τους σε… σούπερ μάρκετ, ενώ η συνεργασία πρόκειται να επεκταθεί σταδιακά σε περισσότερα καταστήματα ΑΒ σε όλη την Ελλάδα, καλύπτοντας τις νέες ανάγκες μας.

Περισσότεροι από 2.500 κωδικοί βρίσκονται στους ηλεκτρονικούς διαδρόμους της ΑΒ στο περιβάλλον του delivery.gr (διαθέσιμο εδώ για iOS και εδώ για Android συσκευές), επιτρέποντάς μας να επιλέξουμε με ευκολία και άνεση τα προϊόντα που επιθυμούμε.Αφού γεμίσουμε το καλάθι μας (η ελάχιστη παραγγελία έχει οριστεί στα 25€), υπάρχει και κάτι ακόμη που πρέπει να προσέξουμε: Να… αναβάλουμε τη βόλτα του σκύλου για μετά την παράδοση, αφού η παραγγελία θα έχει φτάσει στην πόρτα μας μέσα σε δύο ώρες από την αποστολή της.

Και φυσικά,να μην ξεχνάμε να ενημερωνόμαστε για τις εβδομαδιαίες προσφορές της ΑΒ Βασιλόπουλος μέσα από το delivery.gr, για να απολαμβάνουμε τα αγαπημένα μας προϊόντα σε χαμηλότερες τιμές.

Κατεβάστε το app ή επισκεφθείτε το site του delivery.gr και ανακαλύψτε τις super καινοτομίες του.

Sports in

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» τίτλου στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί το Σάββατο (27/4, 19:30) την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024