
Προεδρικές εκλογές ΗΠΑ: Προηγείται στο Μίσιγκαν ο Μπάιντεν
Κεφάλι» στο Μίσιγκαν φαίνεται να παίρνει ο Τζο Μπάιντεν. Με καταμετρημένο το 94% των ψήφων, ο υποψήφιος των Δημοκρατικών προηγείται με περισσότερες από 18.000 ψήφους.
Κεφάλι» στο Μίσιγκαν φαίνεται να παίρνει ο Τζο Μπάιντεν. Με καταμετρημένο το 94% των ψήφων, ο υποψήφιος των Δημοκρατικών προηγείται με περισσότερες από 18.000 ψήφους.
Με καταμετρημένο το 94% των ψήφων ο υποψήφιος των Δημοκρατικών πέρασε μπροστά με 49,4% έναντι 49,1% του Αμερικανού προέδρου. Να σημειώσουμε ότι όποιος κερδίσει την πολιτεία παίρνει και τους 16 εκλέκτορες, ενώ χρειάζονται 270 για να εκλεγεί κανείς πρόεδρος.
Εάν ο Μπάιντεν καταφέρει να διατηρήσει το μικρό προβάδισμά του στη Νεβάδα (6) και να κερδίσει τους 10 εκλέκτορες του Ουισκόνσιν, θα χρειάζεται μόλις μία νίκη σε Βόρεια Καρολίνα (15 εκλέκτορες), η στη Τζόρτζια (16), ή στο Μίσιγκαν (16) για να αναδειχθεί πρόεδρος των ΗΠΑ.
Οι πολιτείες στις οποίες μένει πλέον ποσοστό λιγότερο από 10% των ψήφων να καταμετρηθεί, είναι το Ουισκόνσιν, η Τζόρτζια, η Βόρεια Καρολίνα και το Μίσιγκαν. Εξ αυτών, ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος διατηρεί ένα καθαρό προβάδισμα σε Τζόρτζια και Βόρεια Καρολίνα.
- Την Τρίτη οι αποφάσεις για αναβολή ή αναστολή της δίκης για τα Τέμπη
- Φωτιά στο Ηράκλειο Κρήτης – Ήχησε το 112
- O καπνός από τις πυρκαγιές στη Γαλλία κάλυψε τον Ατλαντικό – Δορυφορικές εικόνες
- Tι πιστεύουν οι Έλληνες για την «Οδύσσεια» του Νόλαν; Οι New York Times το ψάχνουν
- Ο Δήμος Ελληνικού–Αργυρούπολης στο πλευρό του ακριτικού Δήμου Αγίου Ευστρατίου
- Πυρκαγιά σε εργοστάσιο στην Κορινθία – Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις στο σημείο




