Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εκλογές ΗΠΑ : Το σενάριο για να κερδίσει ο Μπάιντεν την Πενσυλβάνια καλύπτοντας 10 μονάδες διαφορά

Εκλογές ΗΠΑ : Το σενάριο για να κερδίσει ο Μπάιντεν την Πενσυλβάνια καλύπτοντας 10 μονάδες διαφορά

Καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ προηγείται με περίπου 700.000 ψήφους στην Πενσυλβανία και οι πιθανότητες του Τζο Μπάιντεν να κερδίσει τους 20 εκλέκτορες της πολιτείας αυτής εξαρτώνται από το εάν μπορεί να κερδίσει ένα μεγάλο ποσοστό των περισσότερων από 1,4 εκατομμυρίων ψήφων που υπολείπονται ακόμη προς καταμέτρηση

Καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ προηγείται με περίπου 700.000 ψήφους στην Πενσυλβανία και οι πιθανότητες του Τζο Μπάιντεν να κερδίσει τους 20 εκλέκτορες της πολιτείας αυτής εξαρτώνται από το εάν μπορεί να κερδίσει ένα μεγάλο ποσοστό των περισσότερων από 1,4 εκατομμυρίων ψήφων που υπολείπονται ακόμη προς καταμέτρηση.

Σύμφωνα με ανάλυση των New York Times, μέχρι τώρα ο Μπάιντεν έχει κερδίσει την πλειοψηφία των επιστολικών ψήφων στην Πενσυλβάνια, (78% έναντι 21%), σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία.

Τα αποτελέσματα αυτά συμπίπτουν με τα ευρήματα από τις έρευνες που έγιναν πριν τις εκλογές και μια ανάλυση των αιτήσεων επιστολικής ψήφου, που έδειξαν ότι ο Μπάιντεν είχε το προβάδισμα.

Εάν η διαφορά των δύο υποψηφίων στην επισοτλική ψήφο ίσχυε και στη διά ζώσης ψηφοφορία, τότε ο Μπάιντεν θα μπορούσε να κερδίσει περίπου 800.000 ψήφους, αρκετές για να καλύψει τη διαφορά σε ολόκληρη την πολιτεία της Πενσυλβάνια.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024