Προεδρικές εκλογές ΗΠΑ : Ο Τζο Μπάιντεν κέρδισε το Ουισκόνσιν
Μαζί με την πολιτεία το δίδυμο Μπάιντεν – Χάρις κερδίζει και δέκα πολύτιμες εκλεκτορικές ψήφους φθάνοντας τις 237 σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Edison Research.
Την πολιτεία του Ουισκόνσιν, μια από τις πολιτείες στρατηγικής σημασίας, κατάφερε να κερδίσει τελικά ο Τζο Μπάιντεν προσπερνώντας τον Ντόναλντ Τραμπ.
Μαζί με την πολιτεία το δίδυμο Μπάιντεν – Χάρις κερδίζει και δέκα πολύτιμες εκλεκτορικές ψήφους φθάνοντας τις 237 σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Edison Research.
Στο Ουισκόνσιν, με το σύνολο των ψήφων καταμετρημένων, ο Μπάιντεν συγκέντρωσε 1,630,389 ψήφους και ποσοστό 49.4% και ο Τραμπ 1,609,879 ψήφους και ποσοστό 48.8%, δηλαδή μία διαφορά περίπου 20.000 ψήφων.
Στην παρούσα φάση, ο Ντόναλντ Τραμπ διαθέτει 214 εκλεκτορικές ψήφους.
- «Η Μπαρτσελόνα έχει στην κορυφή της λίστας της τον Βασίλη Σπανούλη»
- Δήμος Καβάλας: Υπογραφή σύμβασης παραχώρησης της έκτασης της Παναγούδας
- Ιράν: Ανακοίνωσε τη σύσταση νέου φορέα για τα Στενά του Ορμούζ – Με το δάχτυλο στη σκανδάλη, οι συνομιλίες παραμένουν ζωντανές
- Ρόδος: Βίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή του φρικτού τροχαίου με τις δύο νεκρές γυναίκες
- Emily in Paris: Η Λίλι Κόλινς «εισέβαλε» στη Μύκονο
- Παπασταύρου: Η γεώτρηση στο Block 2 του Ιονίου θα ξεκινήσει νωρίτερα
- Η Αριστερά ρευστοποιείται με δική της ευθύνη -και δεν φταίει ο Αλέξης Τσίπρας
- Final-4 2026: Τα εισιτήρια που δικαιούται κάθε ομάδα και πόσα έχει εξασφαλίσει ο Ολυμπιακός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 18.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-bhylviu-14464685-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442