Ο Άρης ήταν η ομάδα που χτυπήθηκε περισσότερο από όλες από τον κοροναϊό, καθώς μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης είχαν βρεθεί συνολικά οκτώ θετικά δείγματα.
Κάτι που δυσκόλεψε σημαντικά το έργο του Άκη Μάντζιου και περιόρισε τις επιλογές του για την ενδεκάδα.
Τα πράγματα, όμως, είναι ευχάριστα για τους Κιτρινόμαυρους και σε αυτό το μέτωπο, καθώς αρνητικό βγήκε το αποτέλεσμα του τεστ στο οποίο υποβλήθηκε και ο τελευταίος παίκτης που είχε νοσήσει από τον ιό.
Όλοι πλέον οι ποδοσφαιριστές του Άρη τίθενται στη διάθεση του προπονητή τους για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.
Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να σηκώσει το FIBA Europe Cup και πάει στη χώρα των Βάσκων για να υπερασπιστεί το +6 της Πυλαίας, στον επαναληπτικό τελικό (21:00).
Οι Σαν Αντόνιο Σπερς νίκησαν για τέταρτη φορά τους Μπλέιζερς και πέρασαν στους ημιτελικούς της Δυτικής Περιφέρειας του NBA, την ώρα που οι Σίξερς νίκησαν τους Σέλτικς στη Βοστώνη και μείωσαν σε 3-2.