Ολυμπιακός : Αρνητικά όλα τα τεστ κοροναϊού στην ομάδα μπάσκετ
Χωρίς κάποιο απρόοπτο συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης με τη Ζενίτ, καθώς όλα τα τεστ κοροναϊού βγήκαν αρνητικά
Όλοι οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του μπασκετικού Ολυμπιακού υποβλήθηκαν σε τεστ κοροναϊού, τα οποία βγήκαν αρνητικά.
Συνεπώς, η προετοιμασία της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα συνεχίζεται κανονικά, χωρίς κάποιο απρόοπτο, ενόψει της αναμέτρησης με τη Ζενίτ στη Ρωσία την ερχόμενη Πέμπτη (5/11, 19:00), για την 7η αγωνιστική της Euroleague.
Οι Ερυθρόλευκοι θα ταξιδέψουν αύριο Τετάρτη (4/11) για την Αγία Πετρούπολη, και πλέον μένει να φανεί ποιοι θα μείνουν εκτός 12άδας και ποιους θα πάρει μαζί του ο Μπαρτζώκας.
- «Ροντέο» σε αγώνα γυναικών στη Βραζιλία: Παίκτρια εκτός εαυτού, κλώτσησε στο κεφάλι αντίπαλό της! (vid)
- Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς υπέγραψε στους Σίξερς, αλλά δεν θα μένει στη Φιλαδέλφεια! – Ποιος είναι ο λόγος
- Η ΑΕΚ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τη Βόλφσμπουργκ για τον Μάγερ
- Εθνική Ιταλίας: Παραιτήθηκαν Μαλντίνι και Λεονάρντο 10 ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους!
- Κριστιάνο Ρονάλντο: Hθοποιός, παραγωγός, δισεκατομμυριούχος – Με τον Τιερί Ανρί στη νέα δραματική σειρά Day 1s
- Παραλίγο σοβαρό ατύχημα στο Tour de France: Ποδηλάτης πήγε να πέσει σε γκρεμό (vid)
- Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την αποχώρηση του Σιώπη, ο οποίος θα συνεχίσει στην τουρκική Καραγκιουμρούκ
- Ολυμπιακός: Τα εισιτήρια για τον αγώνα με τη Ναϊμέγκεν στο «Γ. Καραϊσκάκης»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/kristijan-arsov-viAo6P8yqHI-unsplash-1-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442