Στους 58 έχει αυξηθεί ο αριθμός των νεκρών στη Σμύρνη από τον ισχυρό σεισμό που έπληξε την περιοχή την Παρασκευή, ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
«Τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι ο σεισμός στοίχισε τη ζωή σε 58 συμπατριώτες μας» είπε ο Ερντογάν από τη Σαμψούντα της Μαύρης Θάλασσας.
«Είμαστε αποφασισμένοι να θεραπεύσουμε τις πληγές των αδελφών μας στη Σμύρνη, οι οποίοι επλήγησαν από το σεισμό» πρόσθεσε, μιλώντας στο έβδομο τακτικό συνέδριο του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας