Ο ισπανός Κάρλος ντελ Θέρο Γκράντε θα διαιτητεύσει τον αγώνα Μάντσεστερ Σίτι – Ολυμπιακός
Ο ισπανός διαιτητής Κάρλος ντελ Θέρο Γκράντε θα διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μάντσεστερ Σίτι στο Etihad
Μια γνωστή, τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στις ελληνικές ομάδες γενικότερα, «σφυρίχτρα» ορίστηκε για να διευθύνει το ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.
Ο λόγος για τον ισπανό Κάρλος ντελ Θέρο Γκράντε, ο οποίος έχει βρεθεί άλλες δύο φορές στο δρόμο των Ερυθρολεύκων.
Στις 8/12/2016 ήταν στο ΑΠΟΕΛ-Ολυμπιακός 2-0 για τους ομίλους του Europa League, ενώ στις 21/8/2019 ήταν στο Ολυμπιακός-Κράσνονταρ 4-0 για τα προκριματικά του Champions League.
Επίσης, έχει «σφυρίξει» δύο φορές την ΑΕΚ.
Αρχικά στις 15/2/2018 ήταν στο ΑΕΚ-Ντιναμό Κιέβου 1-1 για τους «32» του Europa League και στις 19/9/2018 στο Άγιαξ-ΑΕΚ 3-0 για τους ομίλους του Champions League.
Επίσης, ήταν στο φιλικό Σαουδική Αραβία-Ελλάδα 2-0.
Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Χουάν Κάρλος Γιούστε και Ρομπέρτο Αλόνσο Φερνάντεθ, ενώ στο VAR θα είναι οι Χοσέ Μαρία Σάντσεθ και Γκιγέρμο Κουάντρα Φερνάντεθ.
- Αντ. Σαμαράς – Κυρ. Μητσοτάκης: Ανοιχτός πόλεμος σε όλα τα πεδία
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο πονοκέφαλος της κυβέρνησης για το έγγραφο Βάρρα σε Βορίδη και ο φόβος της παραγραφής
- Νταϊάνα: Κρυφή επιθυμία να δει τον Χάρι Βασιλιά – «Ο Γουίλιαμ είναι ντροπαλός»
- Θεσσαλονίκη: Προθεσμία για την Τρίτη έλαβε ο 23χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 20χρονου
- LIVE: Ίντερ – Αταλάντα
- «Άλμα» υπόσχεται πάλι ο Μητσοτάκης στην κατεστραμμένη και εγκαταλελειμμένη Θεσσαλία




