Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός : Με αλλαγές για τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα

Ολυμπιακός : Με αλλαγές για τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα

Εν όψει του σπουδαίου αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι, ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να παρατάξει με πολλές αλλαγές σήμερα (15:00) τον Ολυμπιακό, στον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Στις 15:00 το μεσημέρι του Σαββάτου (31/10), ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Απόλλωνα Σμύρνης, για την 7η αγωνιστική της Superleague.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με πάρα πολλές αλλαγές. Και είναι λογικό αυτό, διότι οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται ανάμεσα σε δύο κρίσιμα και πολύ δύσκολα παιχνίδια για το Champions League. Το ματς με την Πόρτο είναι παρελθόν (ήττα με 2-0), ενώ εκείνο με τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ» έρχεται την επόμενη Τρίτη (3/11, 22:00).

Συνεπώς, ο Πορτογάλος τεχνικός θα προχωρήσει σε εκτεταμένο ροτέισον. Με την αρχική ενδεκάδα να περιέχει, εκτός απροόπτου, τους Φορτούνη, Πέπε, Βινάγκρε, Ντρέγκερ, Λοβέρα, ενώ και ο Μπρούμα διεκδικεί θέση στη δεξιά πλευρά των εξτρέμ. Συνοπτικά, η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης αποτελείται από τους: Σα, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Σισέ, Βινάγκρε, Εμβιλά, Πέπε, Φορτούνη, Ραντζέλοβιτς (ή Μπρούμα), Λοβέρα και Χασάν (ή Ελ Αραμπί).

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από 24 ποδοσφαιριστές και την αποτελούν οι:

Μπουχαλάκης, Ανδρούτσος, Μπρούμα, Μπρούνο, Σισέ, Κάιπερς, Ντρέγκερ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χασάν, Χολέμπας, Καραργύρης, Κρίστινσον, Λοβέρα, Μασούρας, Εμβιλά, Παπαδόπουλος, Πέπε, Ραντζέλοβιτς, Σα, Σεμέδο, Τιάγκο Σίλβα, Βαλμπουενά, Βινάγκρε.

Ο Απόλλων Σμύρνης δεν θα έχει στη διάθεσή του σήμερα τους Τσαμπούρη, Κότσαρη, Ντάουντα και Χουχούμη.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024