Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός : Με 7 αλλαγές κόντρα στον Απόλλωνα

Ολυμπιακός : Με 7 αλλαγές κόντρα στον Απόλλωνα

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε εκτενές rotation κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης και ξεκινάει για πρώτη φορά Βινάγκρε, Ντρέγκερ, Πέπε, Λοβέρα, Αβραάμ!

Από την επομένη του αγώνα με την Πόρτο ο Πέδρο Μαρτίνς είχε δείξει τις διαθέσεις του να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Και σύμφωνα με πληροφορίες, αυτές οι αλλαγές είναι οριστικές. Και θα περιλαμβάνουν συνολικά 7 νέα πρόσωπα, σε σχέση με την 11άδα των Πειραιωτών κόντρα στους «Δράκους». Με τον 50χρονο τεχνικό να ανακατεύει την τράπουλα, αλλά και να δίνει χώρο και χρόνο σε τρεις μεταγραφές, αλλά και σε παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής έως τώρα.

Συνολικά ο Μαρτίνς αναμένεται να προχωρήσει σε 7 αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα, με την άμυνα να αλλάζει κατά τα 3/4. Συγκεκριμένα, πέραν του Σα και του Σισέ, που θα παραμείνουν στις θέσεις τους, στο αρχικό σχήμα θα πάρουν θέση για πρώτη φορά ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ στο δεξιό άκρο της άμυνας, ο Ρούμπεν Βινάγκρε στο αριστερό, ενώ ο Αβραάμ Παπαδόπουλος θα «γράψει» την 194η συμμετοχή του σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού θα διατηρήσει τον σχηματισμό 4-2-3-1, όπως θα διατηρήσει στο αρχικό σχήμα και τον Ανδρέα Μπουχαλάκη, στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα στήριξης προς τον αρχηγό των Πειραιωτών. Αλλά και κόντρα σε όσους επιδόθηκαν σε ανθρωποφαγία τις τελευταίες ημέρες. Παρτενέρ του δεν θα είναι ο Εμβιλά, αλλά ο Πέπε, ο οποίος επίσης θα κάνει το ντεμπούτο του ως βασικός με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Μπροστά τους θα πάρει θέση ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος επιστρέφει στην 11άδα του Ολυμπιακού μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Δεξιά ο Μαρτίνς αναμένεται να διατηρήσει τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς (αν και έως και χθες ήταν ανοιχτό του Μπρούμα), ενώ αριστερά έχει «κλειδώσει» η θέση του Μάξι Λοβέρα. Με τον Αργεντινό να επιστρέφει στο αρχικό  σχήμα του Ολυμπιακού για πρώτη φορά μετά τις 15 Ιουλίου και την εκτός έδρας νίκη επί του ΟΦΗ!

Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με την επίθεση ο Μαρτίνς δείχνει αποφασισμένος να δώσει πάλι την ευκαιρία στον Αχμέντ Χασάν, αφήνοντας τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί να πάρει ανάσες και να ξεκουραστεί, ενόψει του μεγάλου αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Αναλυτικά, η 11άδα που θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο του Γεώργιος Καραϊσκάκης για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης αναμένεται να αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Σα, Ντρέγκερ, Παπαδόπουλος, Σισέ, Βινάγκρε, Μπουχαλάκης, Πέπε, Λοβέρα, Φορτούνης, Ραντζέλοβιτς, Χασάν.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024